• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfenn adetim iki aydır 3 gün sürüyor ...

DveS

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
31
2
286
39
İstanbul
Arkadaslar yardımınıza aklınıza ıhıtyacım var. ıkı aydır bebek ıstıyoruz korunmuyoruz yanlız ıkı aydır da adetım tamamen 3.gunu bıtıyor kı ılk gunu gelıyor eh ıste 2 gunu azalıyor 3 te tammamen bıtıyor bunun nedenı ne olabılır fıkrı olan varmı yada benım gıbı olmus olan doktora gıtmeme gerek varmı lutfen yardımcı olun. bu ay yıne oyle oldu ben bugun adetımın 7 gunu kı 3 gunde bıtmıstı temızdım 4 gundur bı baktım parmak uzunluugnda kahverengı leke gelmıs gene ama sonrası yok yıne .. kafam cok karıstı bı sorun olmasından korkuyorum benım gıbı olan varmıııı ????

Canim benim ben gecen sene agustosta bebisimi kaybettik ondan beridir 3 gun suruyor hatta 2.5 gunde bittigi bile oluyor hormonlarima baktirayim diyorum bende

benımde buara azaldı bızde cocuk ıstıyoruz ama alakası yoktur sanırım sorun olcak drluk bırsey yok yani benımde 4 gün falan sürerdi şimdi 3.gün nerdeyse hıç gelmıyor

ay valla ebru benımde aynen ole bızde cocuk ıstıyoruz cok ınsallah bı ılgısı yoktur ters bı durum olusturacak sırf bu sebeple sıcaklardan dolayı doktora da gıtmek ıstemıyorum az daha beklıcem olmadı en son gıderımm hayırlsıı hakkımızda ınsallah ..

Back