Yardım lütfen

alias_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
308
307
103
Merhabalar arkadaşlar
1 ekimde kürtaj oldum. Ve 8 kasımda normal adet kanamam geldi ve 6 gün sürdü. Sonrasında 24 kasımda kahve ve açık kırmızı lekelenmeler yaşadım sancısız 4 gün sürdü ve kesildi. 34 yaşındayım ve hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. 2 aralıkta hcg için kan testi yaptırdım ve 1.0 sonuç aldım. Yarın adet olmam gerekiyor ama hiçbir belirti yok. Ki normalde adet olmadan 2 3 gün önce lekelenmeler ve göğüs sancılarım başlar. Evde yaptıgım gebelik testlerinde ise önce negatif çıkıyor fakat saatler geçince gölge gibi bi çizgi beliriyor T yerinde. Sizce neden böyle oldu. Hamile de kalmak istiyorum. Doktorum yasak koymadı kürtajdan sonra. Bir sonraki ay tekrar hamile kalabileceğimi söyledi. Pco hastasıyım fakat 2 yıldır adetlerim çok düzenli 30 günde1 olarak. nedir bu bilgisi olan varmı?

Canım merhaba, bu duruma doktordan başkası kesin cevap veremez bence doktora gidip bu durumu anlatıp bi muayene ol derim... Yaptığın testte 10dakika içinde hafif çizgi belirse bir ihtimal derim ama saatler geçince yapılan testin sonucunun hiçbir hükmü kalmıyor hakkinda hayırlısı olsun

Evet arkadaşım. Bugün doktora randevu aldım. İnşAllah bişey yoktur. Rahim ağzı kanserinden bahsettiler çok korkuyorum. Rabbim öyle bir dert vermez inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…