Erkek İnfertilitesi yardım lutfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tugradnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
5
0
32
Herkese merhaba benim eşim tesislerinde bi şey gezindigini söylüyordu sonra bana gösterdi gerçekten de içerde bir şey hareket ediyor gibi :KK43: sizce bu ne olabilir bu yüzden mi çocuğumuz olmuyor ve ağrı yaptığını falan da söylüyor doktora da görünmedi biliyorum görünmesi gerekiyor bir de spermi sulu geliyor tam beyaz renk değil. Böyle bi şey yaşayanlar varsa beni de bilgilendirebilir mi ameliyat mi olunması gerekiyor çocuk olma şansı yüzde kaç gerçekten çok üzülüyorum ya o da çok üzülüyor farkındayım şimdiden herkese tesekkurler

Canım eşin neden bir üroloji drna gorunmuyor belkide önemli birseydir.kist veya varikosel olabilir.kaç aydır cocuk olmuyor?
Üroloji dru sperm testide isteyecektir.Sende Problem yoksa esin mutlaka muayene olmalı.geciktirmeyin.

Ya ameliyat olmaktan falan korktuğunu söylüyor bir turlu ikna edemiyorum :KK43: 2 senedir çocuk olmuyor :KK43:

varikosel var demekki dışardan bile görüldüne göre ciddi bişey. çocuk olmamasını geçtim, eşinin sağlığı için çok önemli niye ihmal ediyosunuz. bu şekilde korkarak erteleyerek bebek olma ihtimali varsa bile, oda düşcek belki

Ya ameliyat olmaktan falan korktuğunu söylüyor bir turlu ikna edemiyorum :KK43: 2 senedir çocuk olmuyor :KK43:
Çok basit bi ameliyat.korkmasına gerek yok.olursa mikrocerrahi tercih edin..
Zaman gectikce varikosel ilerliyor ve iyileşme süresi uzuyor.artı agrı yapıyor şuan bile olsa 1 seneyi bulabilir iyileşmesi.
Benim esim 9 ay once oldu misal.

X