• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim!! lutfen

lightblue55

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
25
1
6
26
kizlar uc hafta once lazer epilasyona basladim. IPL adli bi cihaz kullaniyorlar. yeni cikan bi modeliymis oyle dedi. yalniz bi sorum olucak jiletleyerek gittigim her yer dokuldu yalniz gobegimle ust kolumu bide dudak ustumu ince tuyler gerek yok diye jiletletmemisti. ve gobegimle kolumun jiletlemedigim yerleri ve dudak ustum hic dokulmedi. bu cihazla bi tecrubesiolan varsa yazip bi oneride bulunabilirmi????

Ipl lazer degildir. Hatta halk arasinda modern agda denir. Tuy koklerini azaltmaz yada bitirmez. Sadece tuyleri uyutur. Sonrasinda aynen geri gelir. Hatta jilet yaptiginix icin dahada artarak doner. Cihaz olarak alexandrate yada diod kullanmanizi oneririm. Lutfen biraz arastirin. Ipl nin lazer olmadigini hala nasil bilmezsiniz

Ipl lazer degildir. Hatta halk arasinda modern agda denir. Tuy koklerini azaltmaz yada bitirmez. Sadece tuyleri uyutur. Sonrasinda aynen geri gelir. Hatta jilet yaptiginix icin dahada artarak doner. Cihaz olarak alexandrate yada diod kullanmanizi oneririm. Lutfen biraz arastirin. Ipl nin lazer olmadigini hala nasil bilmezsiniz
sagolun bugun bi yerle sozlesme imzaladim cihazlari opt cihazi+utulemeyle yaptiklarini soylediler. onun hakkinda bi bilginiz varmi?

Gercek utuleme sistem cihazlari alma sirketine ait. Soprano, soparnoxl, harmony gibi turleri. Internet sitelerinden hangi merkezlerde oldugunu rahatlikla ogrenebilirsiniz. Sordugunuz cihaz gercek olmayabili. Utuleme cihazlarinin cakmasi cok var

Back