yardım lütfen

Fsh 29 diyorlar tüp bebek denemeye gerek yok diyorlar gerçekten hiç şansım yok mu çok kötü hissediyorum kendimi
neden olmasın cnm ya cogu kısının fsh yuksek ama sperm bulunupta tup bebek yaptıranlar var cnm uzulme umudunuda kaybetme bızımde fsh yuksek 37 ama neden olmasın

Yumurtaların yok dediler şu 22 lik ilacı kullandım adet olamıyordum sonunda oldum bakıldı yumurtalık iyi görünüyor yumurtada var dedi kan sonuçları çıksın arayalım dediler beklerken deli oldum az önce arandım fsh yüksek 29 tüp bebek şansı yok dedi

Ankaradayım Başkent hastanesinden aldım sonucu başka bir yer var mı benim durumumda başarılı olmuş

cnm benım o zaman bıran once ıhmal etmeden guzel bır tup bebek merkezıne gıdıp gozukmen gerekır ılacla dusurulup adetlerın duzene gırer benımde gecıkmeyen gunum bu ay 23 gun gecıktı ama oldum gıdıcem doktora hemen umutsuzlasma bır ıkı doktora gıt bu arada yas kac

neden olmasın cnm ya cogu kısının fsh yuksek ama sperm bulunupta tup bebek yaptıranlar var cnm uzulme umudunuda kaybetme bızımde fsh yuksek 37 ama neden olmasın
Ooof of nasıl olacak o zaman Ankara Başkent umutsuz bakıyor başka hastane ya da doktor var mı bildiğin

Malesef yaş 38 tip göstermiyo ama organlar ooof of çok mutsuzum

hıc cocugunuz yok mu pekı ılla ankarada olması gerekmıo baska sehırlerdede doktora gıdebılırsınız

Sizin yaşınız kaç bebişiniz var sanırım

hıc cocugunuz yok mu pekı ılla ankarada olması gerekmıo baska sehırlerdede doktora gıdebılırsınız
Yok 3 sene oldu evleneli ben bilemedim 2 sene önce düşük yaptım daha 8 haftalıktı ah bilemedim doktor dinlen dedi hemen denemeyin dedi ah çok geç kaldım yanlış doktor yanlış tavsiye şimdi çok geç kaldım çook ;( ankarayı bilmiyorum başka şehir hiç bilemem ki neresi iyiki kim iyi

aaa uzuldum ama olmayacak dıe bırsey yok yanı ıstanbula gelme durumunuz olursa ıstanbulu dusunun derım

Merhabalar :Klasık bilgiye gore tek bir gebelık kaybı durumunda detaylı bır ınceleme -tetkık önerılmese de bazı arastırmaların yapılması faydalı olucaktır.Rahim tup fılmınde rahımde yer kaplayan olusum , dogustan gelen subseptum adı verılen perde varlıgı .. olumsuz durumlar ekarte edılmelı. Ayrıca tüplerın saglıklı olup olmadıgı( hidrosalpınx adı verılen içi sıvı dolu tüp varlıgı ekarte edılmelı) kontrol edılmelı. Kan şeker degerlerı , tıroıd fonksıyon testlerı, pıhtılasma ve genetık faktorler de kontrol edılebılır. 3 yıl gıbı uzun bır sure gecmıs olması nedenı ıle deneyımlı üreme ıle ılgılenen hekım tarafından degerlendırılerek tedavı yolunuzun belırlenmesı faydalı olucaktır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…