yardım lütfen :(

pastasever

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
16
4
37
Kızlar ben son zamanlarda çok fazla rahatsızlık yaşıyorum. Bu yaşıma kadar doğru düzgün grip bile olmamışken 1 yıldır devamlı hastayım. Sürekli boğazımda balgam varmış gibi bir his var ve boğazım gıcıklanıyor. Her sabah boğazım acıyarak uyanıyorum hasta olmadan önce acır ya öyle bir ağrı. Yemekleri yutarken zorlanıyorum bazen kalıveriyor orda nefes alamıyorum o an. Sık sık sesim kısılıyor öksürmeden geçmiyor. Sabahları çok yoğun bir ağız kokusuyla uyanıyorum ki ağız temizliğimi çok iyi yapmama rağmen.
Kollarım da ağrıyor son zamanlarda ama içten bir ağrı dokununca bir şey yok. Bir de çok sık baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum. 1 yıldır ömrümde etmediğim kadar istifra ettim. Duyanlar genelde migrendir diyor ama migren ağrısı gibi şiddetli değil baş ağrım bıçak saplanır gibi oluyor arada sonrası normal ağrı ama devamlı olması sinirimi bozuyor. Sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum . İştahım çok çok azaldı son olarak bir de dalgınlık mı unutkanlık mı anlayamadım ama kendimi en son başka bir yerde hatırlıyorum bi bakıyorum başka bir yere gitmişim ama o aradaki zamanı hatırlamıyorum yolda giderken sağa sola baktım mı nasıl geldim hatırlamıyorum . Çok uzun oldu ama hepsi birbirinden farklı şikayetler sanki hangi bölüme gitmem lazım, böyle şeyler yaşayan var mı aranızda ?

Hepsi için tek bölüme gidemezsin ayri ayri bölümlere gitmen lazım. Çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun öncelikle acil şifalar ..
anlattıklarının hepsi farklı rahatsızlıklar mesela kolların agrıması boyun fıtıgı olabilir yada boyun duzlesmesi deniliyordu sanırım..ogazın için kbb( kulakburunbogaz) bakıra bilirsin ...baş agrın ıstıfra edişin migren olailir dahiliyeye gozuke bılırsın ..

Boğazdaki balgam bendede oluyorda diğerleri için birşey diyemeyeceğim bence hemen doktora git.

Hepsi için tek bölüme gidemezsin ayri ayri bölümlere gitmen lazım. Çok geçmiş olsun
teşekkür ederim. Bu güne kadar işim düşmediği için doktorlar hakkında pek bilgim yok hangi bölümlere gitmeliyim acaba?

çok teşekkür ederim

teşekkür ederim. Bu güne kadar işim düşmediği için doktorlar hakkında pek bilgim yok hangi bölümlere gitmeliyim acaba?
kulak burun boğaza gitmen gerek balgam için ve boğaz ağrısı için. migren için dahiliye diye biliyorum. unutkanlık içinde nereye gitsen bilemedim canım netten iyice araştır bi. ihmal etme

Bence direk nörolojiye git oradan yönlendirsin doktor.
Bu kadar unutkanlık diğerlerinden daha ciddi gibi geldi.

kulak buran boğaza ve pskatrise gidin ikisine birden aynı zamanda gidin derim ben geçmiş olsun.

Boğazınızla ilgili sorunlarınız bana reflüyü hatırlattı. Çoğu snlattığınız şey reflünün sonucunda oluşabiliyor.boğaz ağrısı,gıcık,ses kısıklığı. Unutkanlık daha ciddi bir sorun gibi geldi bana. Lütfen ihmal etmeyin. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…