- 25 Şubat 2015
- 16
- 4
- 37
-
- Konu Sahibi pastasever
teşekkür ederim. Bu güne kadar işim düşmediği için doktorlar hakkında pek bilgim yok hangi bölümlere gitmeliyim acaba?Hepsi için tek bölüme gidemezsin ayri ayri bölümlere gitmen lazım. Çok geçmiş olsun
çözüm bulabildiniz mi balgama ?Boğazdaki balgam bendede oluyorda diğerleri için birşey diyemeyeceğim bence hemen doktora git.
çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun öncelikle acil şifalar ..
anlattıklarının hepsi farklı rahatsızlıklar mesela kolların agrıması boyun fıtıgı olabilir yada boyun duzlesmesi deniliyordu sanırım..ogazın için kbb( kulakburunbogaz) bakıra bilirsin ...baş agrın ıstıfra edişin migren olailir dahiliyeye gozuke bılırsın ..
kulak burun boğaza gitmen gerek balgam için ve boğaz ağrısı için. migren için dahiliye diye biliyorum. unutkanlık içinde nereye gitsen bilemedim canım netten iyice araştır bi. ihmal etmeteşekkür ederim. Bu güne kadar işim düşmediği için doktorlar hakkında pek bilgim yok hangi bölümlere gitmeliyim acaba?
Yokk bulamadım.ılık birşeyler içince azalıyor gibi.sonra yine ortaya çıkıyor.boğuyor beni.çözüm bulabildiniz mi balgama ?