YARDIM LÜTFEN

Trpst

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.465
1.268
34
Merhaba yüz bölgeme epilasyon yaptırmak istiyorum ankaradayım gidenlerden öneriler bekliyorum iz kalmasın yüz hassas sonuçta şimdiden teşekkürler

Merhaba yüz bölgeme epilasyon yaptırmak istiyorum ankaradayım gidenlerden öneriler bekliyorum iz kalmasın yüz hassas sonuçta şimdiden teşekkürler
Şimdi başlasanız en fazla iki seans yaptırabilirsiniz.. Bence yaz bittikten sonra,bronzlugunuz gitsin öyle başlayın. Yüz biraz tehlikeli,işlem sonrası güneşten korumak gerek.

Şimdi başlasanız en fazla iki seans yaptırabilirsiniz.. Bence yaz bittikten sonra,bronzlugunuz gitsin öyle başlayın. Yüz biraz tehlikeli,işlem sonrası güneşten korumak gerek.
ben iz kalmasından korkuyorum sonrada başlarım ama iz kalmayan en uygun yöntem nedir

Yazın lazer Epilasyonu nu pek önermiyorlar canım. Güneş ışığı almaması lazım işlem sonrası. Başladığında bile güneş bronzlugu bile olmaması lazım .
kışın başlarım ama ne yapmalıyım onu bilemiyorum iğne izleri geçer mi

Belki iğneli Epilasyonada dediğiniz şey geçerlidir. Alexandr cihazında öyle bir durum yok. Sadece ilk gün akşam kabarma oluyor bende sadece bacaklarımda ama.. Ertesi güne hiçbirşey kalmıyor zaten
ben alexandırla yaptııryorum koltuk altına yüze önermiyorlar teşekkürler tavsiyelerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…