Şimdi başlasanız en fazla iki seans yaptırabilirsiniz.. Bence yaz bittikten sonra,bronzlugunuz gitsin öyle başlayın. Yüz biraz tehlikeli,işlem sonrası güneşten korumak gerek.Merhaba yüz bölgeme epilasyon yaptırmak istiyorum ankaradayım gidenlerden öneriler bekliyorum iz kalmasın yüz hassas sonuçta şimdiden teşekkürler
ben iz kalmasından korkuyorum sonrada başlarım ama iz kalmayan en uygun yöntem nedirŞimdi başlasanız en fazla iki seans yaptırabilirsiniz.. Bence yaz bittikten sonra,bronzlugunuz gitsin öyle başlayın. Yüz biraz tehlikeli,işlem sonrası güneşten korumak gerek.
Yazın lazer Epilasyonu nu pek önermiyorlar canım. Güneş ışığı almaması lazım işlem sonrası. Başladığında bile güneş bronzlugu bile olmaması lazım .ben iz kalmasından korkuyorum sonrada başlarım ama iz kalmayan en uygun yöntem nedir
kışın başlarım ama ne yapmalıyım onu bilemiyorum iğne izleri geçer miYazın lazer Epilasyonu nu pek önermiyorlar canım. Güneş ışığı almaması lazım işlem sonrası. Başladığında bile güneş bronzlugu bile olmaması lazım .
Iğne izi?kışın başlarım ama ne yapmalıyım onu bilemiyorum iğne izleri geçer mi
sivilce gibi küçük izler olduğunu söylüyorlarIğne izi?
Belki iğneli Epilasyonada dediğiniz şey geçerlidir. Alexandr cihazında öyle bir durum yok. Sadece ilk gün akşam kabarma oluyor bende sadece bacaklarımda ama.. Ertesi güne hiçbirşey kalmıyor zatensivilce gibi küçük izler olduğunu söylüyorlar
ben alexandırla yaptııryorum koltuk altına yüze önermiyorlar teşekkürler tavsiyelerin içinBelki iğneli Epilasyonada dediğiniz şey geçerlidir. Alexandr cihazında öyle bir durum yok. Sadece ilk gün akşam kabarma oluyor bende sadece bacaklarımda ama.. Ertesi güne hiçbirşey kalmıyor zaten
Ben yüzüme yaptırmıyorum. Hiç bilgim yok yüz için uygunmu değilmi canım.. Sadece bildigim vücutta olsa yüzde olsa yazın önermedikleri :)ben alexandırla yaptııryorum koltuk altına yüze önermiyorlar teşekkürler tavsiyelerin için