Mrb arkadaslar 15 aylik evliyim. Vajinismusu 10kasim da yendim ve bir kac gun sonra enfeksiyon kaptim. Afedersiniz idrar cikinca yanma oluyordu. Adetime 10gun vardi belki hamile kalirim dedim ama kalmadim neyse doktora gttim hap verdi kullandim gecti. Sonra yine oldu iliski sirasinda krem kullandk sanirim ondan oldu smdi hala oyleyim ilac var ama ya hamileysem deyip icmiyorum :/ 16kasimda son adet tarihim. Bu ayin 13nde olcam. Acaba hamileysem testte cikar mi?? Vee enfeksiyonun hamilelige zarari var midir? Hamile kalmama engel olur mu? Bol su iiciyorum gecmiyor. Canim cok skkin...
Enfeksiyon gebelige engeldir cnm eger varsa kalnayi cok zorlastirir hamilelikte zaten bi cok kadında oluyo doktor ilac verdigi icin pek bi zarari olduğunu düşünmüyorum ama istersen bi eczaneye git enfeksiyon kapmisim gebelik ihtimalimde var de ona gore bi ilac vermelerini iste bana doktorum azosilin vermisti geçmiş olsun
Enfeksiyon gebelige engeldir cnm eger varsa kalnayi cok zorlastirir hamilelikte zaten bi cok kadında oluyo doktor ilac verdigi icin pek bi zarari olduğunu düşünmüyorum ama istersen bi eczaneye git enfeksiyon kapmisim gebelik ihtimalimde var de ona gore bi ilac vermelerini iste bana doktorum azosilin vermisti geçmiş olsun