Yardım lütfen =(

scarlite

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
14
0
1
29
özel hayatın gizliliğine inanırım ama bu defa sıkıntım büyük. sevgilimle adetimin bittiği gün (26 eylül) sürtünme yollu bir ilişkiye girdim. hiçbir şekilde üreme organıma girmedi ve boşalma da olmadı (en azından benim üstümde). olan boşalmayı da duşta gerçekleştirmiş ve tuvaletini de yapmış. sonrasında aynı gün yine böyle bir ilişkimiz oldu (aynı gün). boşalma ve zevk suyu yok. düzenli adet gören biriyim. 19 ekimde gelmesi gerekyordu gelmedi. bugün iki idrar testi yaptım ikisi de negatif (predictor ve co marka). bazı belirtiler vardı beklediğim günden bir hafta kadar önce ( göğü şişkinliği, kasıklarda sancı) fakat onlar da geçti. sizce hamile olma riskim nedir*

o da gelir beni bulrsa ayvayı yerim. ikimizin de bulunduğu bölümler dolayısıyla çok düşük olduğunu biliyorum ama insan başına gelmeyince =( kan testi için de korkuyorum. ilk ilişkimiz olduğu için de salaklık var. zatn tövbe ettim.

peki hamile değilsem neden. ilaç fln kullanmadım. tek yol stres. =(

ay inşallah ya. kaç haftadır ödüm bokuma karışıyor resmen. oturdum hastalık fln araştırıyorum. erkek arkadaşım kasma bak bişi olmayacak dese de. bugün gittim testi aldım. fakat idrar zamanı sabah öneriliyor fakat, ben öğle saatinde yaptım o negatif gösterebilir mi?

Sen daha ıyı bılırsın gızlılıge onem veren bırısı olarak. Her seyı gızlı yaptına gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…