yardım lütfen..

aslimay08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
3
0
1
32
Aranıza yeni katıldım, öncelikle iyi akşamlar.. Ben bir konuda yardımınızı rica ediyorum hanımlar..
30 Ağustos'ta sevgilimle sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu, boşalma olmadı diye biliyoruz hatta eminiz diyebilirim..
Adetim 3 gün gecikti ve ben bayaa bir panik oldum. Prodüktör isimli gebelik testinden yaptırdık, negatif çıktı ve 1 gün sonra adetimi oldum. Adetten sonra da tekrarladım idrar testini, big kit'te negatif sonuç aldık, fortest'te çok silik bir çizgi çıktı ki bunun anlamı da negtifmiş.. yine de emin olmak için kan testi yaptırdım ama sonuç beta hcg <2 çıktı.. herhangi bir değer yazmıyor sonuç bu.. sizce bir yanlışlık var mıdır? İlişkiden 40 gün sonra, adetten de 6 gün sonra kan testi yaptırmış oldum. Kan testi için doğru zaman mıdır sizce? Tekrarlamama gerek var mıdır ne önerirsiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim..

Çok mu abartmış oldum:) Okuyorum geç döllenme vs. danışabileceğim kimse de yok.. bu kadar kolay olamaz değil mi ben büyütüyorum:)

Hamile değilsin eger beta hcg 5 ve üzeri bir değer olsaydı hamilelik söz konusu olurdu

canım seninki psikolojik.hamile kalmak okadar kolay deil tabiki

çok teşekkür ederim hanımlar:) peki tekrarlamama da gerek yok sonuçta çıksaydı çıkardı 40 gün geçmiş yani..
tekrar sağolun rahatladım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…