• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen

Umudumsun-

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
162
192
303
İstanbul
evlenmeden once adetlerim düzenliydi günü gününe olurdum normalde regalim dügün günüme geliyodu ancak dügünden on bes gün once oldum ilk defa sasmıstı 8 aylık evliyim suanda ve üc aydır adetlerim düzensiz oluyo onbes gün arayla oldugum olduu bu ay normalde 28 inde olmam gerekirken halaa regl olmadımmm tdirgin oldumm iyicee benim gibi adetinde düzensizlik yasayan arkadaslar varmı ıist da cok yeniyim bana onerebilreceginiz kadındogum doktoru yazarsanooz cok sevinirim

evlenmeden once adetlerim düzenliydi günü gününe olurdum normalde regalim dügün günüme geliyodu ancak dügünden on bes gün once oldum ilk defa sasmıstı 8 aylık evliyim suanda ve üc aydır adetlerim düzensiz oluyo onbes gün arayla oldugum olduu bu ay normalde 28 inde olmam gerekirken halaa regl olmadımmm tdirgin oldumm iyicee benim gibi adetinde düzensizlik yasayan arkadaslar varmı ıist da cok yeniyim bana onerebilreceginiz kadındogum doktoru yazarsanooz cok sevinirim

canım stres yeni evlenmişsin ondan olabilir düzene girecektir streste cok etkiler bu arada dogum kontrol hapı falan kullanıyormusun

bişe olmaz canım umarım yaa ümitlendirmiş gibi olmim ama umarım hamilelil gecikmesidirrr test yaptır olmazsan tammam

hamilelikde degildir diye düsünüyorum ama bi kac gün daha gecsinn yapıcam test iki ay oncede gecicekme oldu ancakk 15 gün arayla regl gördümm umarım onemli bişi cıkmaz birde tvsiye edebileceginiz hastane kadın dogum doktoruuu varsa yazarsan cok sevinirim

hamilelikde degildir diye düsünüyorum ama bi kac gün daha gecsinn yapıcam test iki ay oncede gecicekme oldu ancakk 15 gün arayla regl gördümm umarım onemli bişi cıkmaz birde tvsiye edebileceginiz hastane kadın dogum doktoruuu varsa yazarsan cok sevinirim

nerede yaşıyorsun canım ona göre bilgi verelim

istanbul bagcılar cnm

canım bilmiyorum ama semra kahraman varmış onu adı cok geciyo bide maddi durumun iyiyse tavsiyem adını unuttum ama tv cıkan aklıma gelsin yazarım istanbulda olsam ona giderdim diyordum hep aklıma gelmiyo adı

Back