yardım lütfen !

serapkayra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
743
74
41
yardım lütfen ! demirdöküm kombiden nefter ettim ....

Gerçekten nefret ettim yaaa oturdum ağlıyorum .... gece saçıma maske yapmıştım yağlı yumurtalı ... saat onikiyi geçiyordu banyoya girdim sıcak su akmıyor uğraştım açtım kapadım akmadı , bu bir değil beş değil on değil biliyordum düzelmicek servis çağırıcam yine sinirden küplere bindim ketılda su ısıttım yıkadım arındırdım resmen işkence .. neyse kombimiz tam 2,5 yıl oldu alalı 2,5 yıldır hiç abartısız servis bize 10 defadan fazla gelmiştir hep aynı şikayet altından şakır şakır su akıyor ben 6 yıl başka evde oturdum süsler diye eski bir kombi vardı bir sefer damlattığını görmedim ve üstelik mutfaktaydı ve altında pc duruyordu.. her seferin de bir mazeret hep suçlu biziz basın düşürücü gerek taktık yine oldu basınç düşürücünüz ayarsız ayarlattık yine aynı ... basınç düşürücünüz arızalı değiştirdik ve akşam tam yatarken balkondan foşşşşşşşş diye bir ses Allah allah dedim baktım kombi dolabını açmamla yüzüme gözüme sıcak su fışkırdı buhar bulutu etrafı kapladı resmen dev bir düdüklü tencere korktum kaçmayla şarteli kapama arasında gidip geldim ve sırılsıklam oldum şartelden sular damlıyor nasıl kapatıp kaçtığımı bilemezsiniz.. zangır zangır titredim sabah erkenden kalkıp servisi aradım yine eşim aldı telefonu bağırdı çağırdı daha öncede demişti istemiyorum alın gidin yoksa ben söküp parçalıycam ama onlar bizi suçlu gösretdiği için elimizden bişey gelmedi ve allem ettiler kallem ettiler garanti süresini doldurdular evet telefondaki adam garanti süremizin dolduğunu ücrete tabi olduğunu söyledi neyapmam gerek bilemiyorum sinirden oturdum

X