Yardım lütfen...!!

Nzlgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
490
0
Arkadaşlar,ben büyük ihtimalle gelecek sene silikon taktırıcam...
Ben 160 boyundayım kilom 45-48 arası değişiyo...
şuanda göğüs altım 68 üstü 74... sizce kaç cclik taktırmalıyım? bide üstten şişmiş değil de doğal durmasını istiyorum ben onun için damla modelimi taktırmak lazım acaba???
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Ben son zamanlarda bu konuyla ilgili baya bi araştırma yaptım. Bu sorduğun sorulara sağlıklı cevabı ancak doktorun kendisinden alabilirsin diye düşünüyorum. Çünkü senin vücut yapının, ölçülerinin yanında, meme dokuları da önemli. Meme dokuları yetersiz oldugunda -araştırdığım ve okuduğum kadarıyla- kas altı silikon yaptırman gerekecek. Kas altında da genelde yuvarlak silikon tercih ediyor doktorlar. Tabi kas altı olacağı için göğüs şeklini alacaktır. Yani çok da yapay duracağını sanmıyorum.

Bir de bu forumda okuduğum, bu operasyonu geçirmiş insanların şu çeşit deneyimleri var mesela; kas üstü damla silikon kararlaştırılıp ameliyat esnasında buna uygun olmadığı görülüp dual yapılanlar olmuş. - Kim olduğunu hatırlamıyorum malesef o kadar çok yorum okudum ki =) - Bu yüzden gerçekten yaptırmaya karar vermişsen hemen güvenebileceğin birkaç doktor bulup randevu almak. Birebir konuşulunca daha net sonuçlar elde edersin bence =)

Nzlgl, benim de boyum 160, kilom 45 46.. boy ve kılo olarak cok benzıyoruz, gogus altım 73 cm idi.. bana 280 cc takıldı.. cok ıdeal bence.. kucugu amelıyat yaptırmaya degmez , daha buyugu 325ten fazlası da fake dururmus gibi gelıyor..ama senın gogus olculerın benle aynı degıl tam olarak yardımcı olamayacagım bu yuzden..

Ölçülerimiz hemen hemen aynı. Doğal durması için damla protez öneririm. Benim ameliyatım dual plane yapıldı ve 290 cc high profil protez takıldı. Buradan yazılanlar ancak tecrübelerin paylaşımı olabilir. Asıl kararı doktorunla vermen çok daha sağlıklı. Bana sorarsan bunları düşünmeden önce gerçekten güvenebileceğin, seni anlayan bir doktor bulman çok daha önemli. Sonrası zaten kendiliğinden geliyor :))

doğru.. haklısınız.. zaten daha bir senem var ama çok heyecanlıyım:)

X