Saç Kesim Şekilleri Yardım lütfen !!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
36
kızlar saçımı kestirmeyi düşünüyorum yazın; ama kararsızım şu anda.. Sizce hangisi bana yakışır.. ışte resimim..

Son düzenleme:
Yüz şekline en iyi 3 gider bence, hemde iyi bir değişiklik olur,
2 yi düşünme bile çünki alın yapın geniş değil, çok güzel. Perçemin modası kalmadı, sadece yüz kusurlarını kapatmakta kullanılıyor,
1.i şimdiki saç modelini andırıyor, farklı olmak istiyorsan 3 :lepi:

ben 2 diyorum kahkül modası geçmez yaşınada uygun gibi sevimli olmak istiyorsan iyi bi seçim olur 1 ve 3 zaten seninkine yakın

SAğolun kızlar..

Son düzenleme:
Ben de üçüncüyü çok beğeniyorum. Kahkülden emin olamadım.. PEki renk olarak 2. resim nasıl sizce?

canım 2.veya3. gider bence 3. çok moda benim saç şeklimde öyle ama uzun yüzlülerde daha güzel duruyor.senin yüzün bana küçük geldi 2. tercih edebilirsin bence

o modelde anlın küçük kalır diyorlar hep.. Dar yani..

İlk resimdeki sarı saçlar çok güzelmiiş yaa, istediğim tonda bir renk acaba biliyomusunuz hangi rek olduğunu. :uhm: Bu arada ikinci resimdeki saçlar da size çok yakışır gibime geliyor... yerimseniben

şu an resimler görünmüyo canım, bakayım sana derim anlarsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…