sevgili zencefil sıkılmadan okuyacağın kitaplar öyle çokki bence marlo morgan,ın (bir çift yürek) kitaplarını oku hem sıkılmazsın ,hemde bugünki dünya düzeni ile ile ilgili fikrin olur
hımmm bi bakalım evet o kadar çok ki mesela eğer felsefe seviyorsan sofinin dünyasını kesin okumalısın ben yıllardır kaç kere geçtim üstünden bilmiyorum yüreğinin götürdüğü yere git paulo coelho nun kitapları güzeldir ama mesela tarihi olarak murat bardakçının şahbabasını tavsiye ederim biraz kalındır ama son osmanlıların hayatlarını anlatan tarihi bir roman vee bence son zamanların en popüler olan stephenir meyer in alacakaranlık serisini okuyabilirsin emily brontenin uğultulu tepeleride güzeldir sıkmaz ben sana bi yelpaze sunmaya çalıştım hoş bu konu ne zaman açıldı bakmadım belki çokk geçmiş olabilirr ama ben daha yeni üye olduğum için ancak cevap yazıyorum :)
paulo coelho'yu ende şiddetle tavsiye ederim.özellikle okumaya yeni başlayan ve kendini arayan biri için.farkında olmadan bir süre sonra doğru zamanda doğru sorular sormayı öğretir önce sonra kendine ait bir yaşam felsefesi belirlersin aslında romandır yazdıkları ama bakmayı bildiğinde çok daha farklı şeyler gösterir içeriğinde.ayrıca Og Mandino'nunda kitaplarını tavsiye ederim tarzları hemen hemen aynı. yok biraz psikolojide olsun içinde dersen Ahmet Yörükoğlu derim ama uslubu biraz ağırdır ve romandan çok araştırma tarzında yazar.hımmm unutmadan toplum içinde rahat konuşabilmeni sağlayacak bir kitap yazarını hatırlamıyorum ama kitabın adı nefes almayı bilmek buda araştırma bilimsel arası ancak toplluk içinde rahatlığı öğreten bir kitaptır.
sevgili zencefil ben psikoloji kitapları okumanı öneririm önce sıkılganlığını hafifletmen için iletişim uzmanı doğan cüceloğlundan başlayabilirsin hem yazıları kolay okunur dili de anlaşılırdır.kültürel açıdan da zenginleşmek için ilgi alanına göre kitap seçmeni öeririm ilgi alanın nedir yazmamışsın ki