• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardım lütfen :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozqem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ozqem

Ziyaretçi
kızlar benim saçlarm kızıldı ve ben çok sıkldım oriell ile açtrdm tabi saçlarm yandı belime kadardı nese smdi tbi aradan zaman geçmesne rağmen hala yıpranmış vaziyette eskiden kına sürerdim cok hoş ve güçlü olrdu saçlarm ama açtrdıktan snra saçlrm çok kötü bi renk olunca begenmeynce siyaha boyadım ve şimdi saçlarm uzadıkça aktı siyah hç boyamadm tekrar dibinede koyu kestne sürdüm yavaş yavaş değiştrmek istiorm size bişi sorcm cok sıkldm içn kına yaksam tutarmı ? :(

aynısını ben yaşadım hayır tutmuyo deneme ayrıca kınada boya etkisi yaratıyo yani oda zarar veriyo saçının rengini değiştirmek istemeni anlyıroum ama bırakta gitsin byalar yavaş yavaç uzatıkça uçlarından aldır sana tavsiyem sonra bütün saçların elinde kalmasın benim başıma geldi ağlaya ağlaya öldüm saçlarımı çoğaltcam diye neler yapmadım çoğaldıda ama eskisi kadar sağlıklı değil saçlarım aklıma geldikçe üzlüyorum baznede ağlıyorum çok kötü bi durum