Yardım lütfen 😓

garibankiz

düşler ülkesinin gelgit akıllısı
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
56
18
Sana yapılan kötülüğü unut demişler ama gerçekten aram bozulup küstüğüm kişi gereksiz yere kendinden bir şeyler katarak samimi olduğum bir iki kişiyle aramı bozunca (gerçekten kin tutmam Allah'a havale ettim onu ama ) gerçekten bana kötü kazık attı hep aklımda yaptığı kötülük yüzüme bakmıyor samimi olduğum kişiler hep istemsiz diyorum Allah da seni o duruma düşürsün diye ama unutmak istiyorum 1 sene olacak ama hayatım boyunca unutabilecegim bir şey değil gibi sanki bunu ne yapabilirim gerçekten bana kötülüğü dokunan kişileri ve olayları konuşmaları nasil unutabilirim

Herseyden once kendinizi ezmeyi birakarak baslayabilirsiniz.

Konuya göre yorumlasak daha iyi olur arkadaşlarınız yüzünden mi garibansınız

Kendinizi niye gariban olarak kodluyorsunuz? Bu kendini ezmekten baska birsey degil.

Herkes, hepimiz kazik yedik, yiyoruz ama gariban olmadik yani, kazik atan utansin siz niye kendinizi yipratiyorsunuz?

Baskasinin sizin icin soyledigi kotu sozlerden oturu size kusen, yuzunuze bakmayan da gitsin otede oynasin.

Daha küçüksün büyük ihtimalle o yüzden yaşadıklarını iyi beyaz kötü tecrübe sayıp yoluna devam etmelisin. Böyle geçmişle yaşamak zor

Bana öyle geliyor ki siz de masum değilsiniz
Kendinden bir seyler katarak anlattı diyorsunuz kendinden katmadigi kısımda siz bir şeyler yapmışsınız belli
Tamamen masum olsaydınız suratlarini cekmektensw arkadaşlarınıza gidip açıklama yapardiniz

Yaptım zaten ama o katarak anlatani destekleyen kankasi vardı maalesef.

Yaptım zaten ama o katarak anlatani destekleyen kankasi vardı maalesef.
Öyleyse başkalarının kabahatini bırakıp kendimizle ilgilenmeli kendi ellerimizi temizlemeliyiz. Arkadaşınız yanlış yapmış ama siz de yapmışsınız. İnsanlar hata yapar demek ki
Tekrar arkadaş olursanız güvenip bir şey anlatmazsiniz
Hatta hiçkimseye hickimsenin dedikodusunu yapmamalıyız.

Nıcın garıban ya. Degıstır bbişim şu nıckı. Ayrıca sana kotuluk yapanı da sal gitsin. Karma alır ıntıkamı sen ugrasma bosver

Bir sınav yaşamışsınız. Burada sizin hatanız neydi onu bulun. Havaleyi geçin almanız gereken dersi alın.

Kimler yanlış yaptıysa sistem zaten gerekeni yapıyor sizin bir şey demenize gerek yok rahat olun.

Yani samimi olduğun o iki kişinin de seninle küsesi varmış fark edemedin mi bunu? Gerçek yüzlerini görüp hayatından çıktıkları için sevinmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…