YARDIM LÜTFEN

Ferda Kaplan CANDAN

💞FerdAzra💞
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
72
101
93
34
Merhabalar 6 yaşında 1. Sınıfa giden kızım var bu sene sürekli hastalıkla mücadele ettik 3 gün iyi 5 gün kötü hep
En son götürdüğümüz dr bronşit olduğunu söyledi ciğerin sağ tarafında nebülizatör kullanmaya başladık 10 gün kullandık düzeldi öksürük geçti iştah yerine geldi yavaş yavaş
3 GÜN İYİDİ EVET ŞİMDİ YİNE SİL BAŞTAN ÖKSÜRÜK ATEŞ 😔😔
Ne yapacağımı şaşırdım artık bronşit geçmedi mi acaba hemen geçmez mi ????
Tecrübeliler lütfen yardımcı olabilir mi lütfeeennnn

Benim oglumda ayni 2 aydir gecmedi bu sene krese başladi..tam iyi oldu diyoruz burnu akıyor şarıl şaril o bitiyo tıkaniyo hic nefes alamiyo o bitiyo oksüruk ..doktorun tek dedigi bunun iyileştirmenin yolu anne tedavisi..surekli burnunu temizle ıhlamur nane limon bitki caylari birde biz nebuluzatöre serum fizyoljik koyuyoruz onu soluyor ..gecmiş olsun

Merhaba. Cocugun atesine oksurugune surekli mudahale edip ateslenmesini, oksurmesini engelliyor olabilir misiniz? Doktor Kadir tuğcu'nun ateş hakkinda yazilari var bir goz atin derim. Bir diger ihtimal de alerji. Farkedilmeyen alerjiler yuzunden cocuklar ayni hastaligi cok sık gecirebilir.

Benim oglumda ayni 2 aydir gecmedi bu sene krese başladi..tam iyi oldu diyoruz burnu akıyor şarıl şaril o bitiyo tıkaniyo hic nefes alamiyo o bitiyo oksüruk ..doktorun tek dedigi bunun iyileştirmenin yolu anne tedavisi..surekli burnunu temizle ıhlamur nane limon bitki caylari birde biz nebuluzatöre serum fizyoljik koyuyoruz onu soluyor ..gecmiş olsun
Çok geçmiş olsun zor çok zor yazık üzülüyorum kızıma çok 😔😔Anne tedavisini uygulayabiliyorsanz ne mutlu size Benim kızım ne ıhlamur içer ne nane limon 🙄
Bu sene galiba nebülizatöre bağımlı olarak hayatına devam edecek

Merhaba. Cocugun atesine oksurugune surekli mudahale edip ateslenmesini, oksurmesini engelliyor olabilir misiniz? Doktor Kadir tuğcu'nun ateş hakkinda yazilari var bir goz atin derim. Bir diger ihtimal de alerji. Farkedilmeyen alerjiler yuzunden cocuklar ayni hastaligi cok sık gecirebilir.
Merhabalar hiç bir müdahale de bulunmuyoruz bazı insanlar gibi hemen burnu akınca ağzına şurup veren ilerlemesin kafasında olan bir yapım yok bi defa çocuğa ilaca karşıyım kızım 6 yaşında bu zamana kadar 3 kez antibiyotik kullanmışlığı var ..
Dr Kadir tuğcu’nun yazısını okuyacağım teşekkür ederim tavsiyeniz için 😊

Merhabalar 6 yaşında 1. Sınıfa giden kızım var bu sene sürekli hastalıkla mücadele ettik 3 gün iyi 5 gün kötü hep
En son götürdüğümüz dr bronşit olduğunu söyledi ciğerin sağ tarafında nebülizatör kullanmaya başladık 10 gün kullandık düzeldi öksürük geçti iştah yerine geldi yavaş yavaş
3 GÜN İYİDİ EVET ŞİMDİ YİNE SİL BAŞTAN ÖKSÜRÜK ATEŞ 😔😔
Ne yapacağımı şaşırdım artık bronşit geçmedi mi acaba hemen geçmez mi ????
Tecrübeliler lütfen yardımcı olabilir mi lütfeeennnn
bronşit oldugunda en son kontrolde doktor iyi olduğunu soylemedimi.benimde oğlum bu sene 1.sinifa başladı birde evde kardesi var hasta olmadiklari 1 gün yok.

Back