yardım lütfen!!

Aspirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
214
9
118
Adıyaman
Etim 5 gün önce doğum yaptı.çocuğu emzirirken çin işkencesi görüyor sanki,göğüs uçları nerdeyse yara denecek hale geldi.bu konuda bilginiz varsa arkadaşlar paylaşın lütfen.

lansinoh krem , yıkamdan da emzirebilir , iş büyürse doktora gitmeniz gerekir , sütle de ucunu ıslatsın , ben de çok çektim , ne acı ama gözümden yaş çıkmıştı , geçmiş olsun ...

silikon uçlar var aventin arkadaşlar ondan kullandılar emzirmek için.işe yarıyormuş birde emzirdikten sonra yaranın iyileşmesi için göğüs kalkanı varmış..iyileşme sürecini hızlandırıyormuş...geçmiş olsun canım...

ben halen çektim hepsini kullandım krem göğüs kalkanı göğüs uçlarını kızım almadı halen sağ göğsümün ucunda bi parça yok cildiyeye gittim tam 5 krem karıştırıp sürüyorum bide ayrı bi krem daha kullanıyorum çok zor allah yardım etsin

Doktorum saf zeytinyağı sür ve memeyi anne sütüyle temizle demişti. Birkaç gün sonra yaram iyileşmişti benim.

arkadaşım ben çok çektim gögüs yarasından dr bile gittim verdiği kremler pek işede yaramadı bir arkadaşım her emzirmeden sonra sütümle silmemi söyledi çok faydasını gördüm.en güzel ilaç anne sütü denemesini tavsiye ederim.a.s.

çok geçmiş olsun..uçların yara olması sanırım kişiden kişiye değişiyor..çoğu anneler iyleştiğini söylüyor..ama ben o kadar şanslı olanlardan değilim malesef..kızımı emzirmeyi o kadar çok istedimki...olmadı.sadece 10 gün emzirerek 10 günde sağarak verdim sütümü..krem,iğne ,gögüs ucu hiçbiri fayda etmedi..korkunç bir acı..öyleki kollarım,omuzlarım boynum bile 24 saat sızlardı..ruh sağlığım bozulmak üzereyken artık vazgeçtim..gecikmeden mutlaka doktora gidip pomat krem almalısınız..yaralar iyice açılıyor çünkü..inşallah bu sorunu atlatanlardan olursunuz..

geçmiş olsun canım çok zor bilirim ben ggarmastan isimli bitkisel bir ilaç kullanmıştım doktorun önerisi ile işe yaramıştı.

arkadaşım bende doğumdan sonra aynı acıyı çektim.sana bir tane krem adı söylüyorum.ben onu kullandıktan 6 gün sonra çok rahatladım.avent meme ucu çatlakları için krem.bi deneyin lütfen

Bu sorunu emziren her anne,en azından 1 kez yaşıyor.Ben de yaşadım.Ama ben enteresan bi şekilde çözdüm sorunumu:Her emzirmeden sonra fön makinasıyla kuruttum..Çok ciddiyim ve kesinlikle de işe yaradı..Çünkü emzirmeden sonra nemli kalan meme ucunun yara olduğunu farkettim.Yani tipik bir "mikropların sıvı ortamda üremesi" olayı.Ayrıca çok geçmiş olsun:)

canım benim kremimde purelan
silmeden emzirebilir faydasını gördüm

Garmastan iyi bir merhem meme başı yarılkalrı ve yaraları için öneririm bende yaşadım şıp diye geçiriyor

Arkadaşlar, benim de ilk çocuğumda emzirmeden kaynaklanan yaralar meydana geldi, doktorun verdiği kremide kullandım, silikon göğüs ucunu da ama maalesef bi yararı olmadı, taaki halam gelene kadar. Hemen karbonatlı su yapmamı söyledi, emzirmeye başlamadan önce ve sonra sil dedi. ve mucize 1 günde geçti. Halam biz eskiden böyle yapardık dedi. Birebirdir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…