• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EDA34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
15
1
36
33
33 yasinda eroin bagimlisi abim tedavi icin erenkoy gidiyorduk cip yani impilant takilmasi gerekiyor vücuda bunun icin yatması gerekiyor hastaneye 3ay sonraya randevu veriliyor ozeldede suan 4 milyara yakılıyor imkanımız yok eşiyle boşanma asamasinda 1 çocuğu var sadece tedavisi icin destek istiyorum hergun gözümüzün önünde eriyor lütfen sesimi duyun su mübarek gunlerim yüzü hurmetine

Gece gece bi bitmediniz yaaa baya da hızlısın heryere konu açmışsın

33 yasinda eroin bagimlisi abim tedavi icin erenkoy gidiyorduk cip yani impilant takilmasi gerekiyor vücuda bunun icin yatması gerekiyor hastaneye 3ay sonraya randevu veriliyor ozeldede suan 4 milyara yakılıyor imkanımız yok eşiyle boşanma asamasinda 1 çocuğu var sadece tedavisi icin destek istiyorum hergun gözümüzün önünde eriyor lütfen sesimi duyun su mübarek gunlerim yüzü hurmetine

Kalpsiz biri değilim lakin özür dilerim ama siz burayı yalnızca ihtiyaçlarınız için kullanıyormuşsunuz hissi uyandırıyorsunuz.
5 yıldır üyesiniz 15 mesajınızın 13'ü temizlik için telefon numarası bırakma, 2'si abiniz için para toplama.

Kaldı ki devletin yetkili mercilerinden izin almadan para toplamanız suç.

Dilerim uyuşturucu illetinden kurtulur fakat maddi ihtiyaç varsa belediyeye, kaymakamlık ve valiliğe başvurunuz lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back