Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz?ne zaman test yapmalıyım peki sizce
düzensiz olduğum için bilemiyorum ama düzenli ilişki oldu ondan kaçamayacağını düşünüyorumYumurtlama gününüzü biliyor musunuz?
Tahmını yumurtlama gününüzü bilseydik hesaplayabılırdık ama dediğim gibi döllenmeden 9 gün sonra kanda hcg degeri artmaya baslıyormus 12.günden sonra idrarda cıkar diye düşünüyorum yanı adete 2 gün kala.. Bekle bi kac gün sonra testi tekrarla canım ama kan testi daha garanti sonuc verırdüzensiz olduğum için bilemiyorum ama düzenli ilişki oldu ondan kaçamayacağını düşünüyorum
salıya kadar bekleyim olmazsam tekrar test yaparım napaym.Tahmını yumurtlama gününüzü bilseydik hesaplayabılırdık ama dediğim gibi döllenmeden 9 gün sonra kanda hcg degeri artmaya baslıyormus 12.günden sonra idrarda cıkar diye düşünüyorum yanı adete 2 gün kala.. Bekle bi kac gün sonra testi tekrarla canım ama kan testi daha garanti sonuc verır
Salı günü kan testi yaptırın bencesalıya kadar bekleyim olmazsam tekrar test yaparım napaym.
Hayılrısı olsun canım, ben okuyunca anladım test negatif çıktığına göre regl olacağın için sıkıntılar basmış ve göğüs hassasiyetin. Düzenli ilişkiden ziyade yumurtlamayı yakalamak önemli. Ovülasyon testi ile takip etmeni öderirim.bir umudu da sabah başlayan adetimle yitirdim
düzenli adetim olmuyorki nasıl bulabulirimHayılrısı olsun canım, ben okuyunca anladım test negatif çıktığına göre regl olacağın için sıkıntılar basmış ve göğüs hassasiyetin. Düzenli ilişkiden ziyade yumurtlamayı yakalamak önemli. Ovülasyon testi ile takip etmeni öderirim.
İnternetten çoklu ovülasyon testi al. Yani artık çok ucuz 50 test olanlardan al her kutuda iki tane oluyor eder sana 100 test. Regl olduğunda bitince her gün aynı saatte test yapmadan birkaç saat öncesinden sıvı tüketmeden testini yap. Yumurtlama gerçekleşeceği zaman iki çizgide kopkoyu oluyor. Ogünü ve sorasındaki birkaç günü değerlendir. Testi yapmaya da devam et çizgi silikleşiyorsa yumurtlamada olmuş bitmiş demektir. Zaten düzenli regl olmayan insanların mutlaka bu testi kullanması gerek canım, ne zmaan yumurtladığnı bilmiyorsun.düzenli adetim olmuyorki nasıl bulabulirim
teşekkür ederim bu ay eşim pek evde olmuycak ama gelecek ay başlıycamİnternetten çoklu ovülasyon testi al. Yani artık çok ucuz 50 test olanlardan al her kutuda iki tane oluyor eder sana 100 test. Regl olduğunda bitince her gün aynı saatte test yapmadan birkaç saat öncesinden sıvı tüketmeden testini yap. Yumurtlama gerçekleşeceği zaman iki çizgide kopkoyu oluyor. Ogünü ve sorasındaki birkaç günü değerlendir. Testi yapmaya da devam et çizgi silikleşiyorsa yumurtlamada olmuş bitmiş demektir. Zaten düzenli regl olmayan insanların mutlaka bu testi kullanması gerek canım, ne zmaan yumurtladığnı bilmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?