• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beyzahnm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
307
121
53
39
iki farklı adet takvimi kullanıyorum biri yarını biri 5 gün sonrayı gösteriyor 1 haftadır göğüslerime dokunamıyorum dolgun ve acıyor bir kaç gündür de ilişki sonrası kasımlarımda çabuk gecen bi ağrı oluşuyor 3 gün önce merak edip test yaptım ama negatifti fikri olan varmı şimdiden çok teşekkür ederim

Takvime cok güvenme eger düzenli görüyorsan bişey diyemem ama geç yumurtlama olduysa cıkmaz simdi.. Ovulasyon ıle takıp edersen daha garantı olur canım döllnemeden 9 gün sonra kan da yükselmeye baslıyor hcg belli bi seviyeye gelmeden de idrarda cıkmıyor

düzensiz olduğum için bilemiyorum ama düzenli ilişki oldu ondan kaçamayacağını düşünüyorum
Tahmını yumurtlama gününüzü bilseydik hesaplayabılırdık ama dediğim gibi döllenmeden 9 gün sonra kanda hcg degeri artmaya baslıyormus 12.günden sonra idrarda cıkar diye düşünüyorum yanı adete 2 gün kala.. Bekle bi kac gün sonra testi tekrarla canım ama kan testi daha garanti sonuc verır

Tahmını yumurtlama gününüzü bilseydik hesaplayabılırdık ama dediğim gibi döllenmeden 9 gün sonra kanda hcg degeri artmaya baslıyormus 12.günden sonra idrarda cıkar diye düşünüyorum yanı adete 2 gün kala.. Bekle bi kac gün sonra testi tekrarla canım ama kan testi daha garanti sonuc verır
salıya kadar bekleyim olmazsam tekrar test yaparım napaym.

bakalım ne çıkacak pazartesi veriyim kanı salı ancak çıkar

bir umudu da sabah başlayan adetimle yitirdim
Hayılrısı olsun canım, ben okuyunca anladım test negatif çıktığına göre regl olacağın için sıkıntılar basmış ve göğüs hassasiyetin. Düzenli ilişkiden ziyade yumurtlamayı yakalamak önemli. Ovülasyon testi ile takip etmeni öderirim.

Hayılrısı olsun canım, ben okuyunca anladım test negatif çıktığına göre regl olacağın için sıkıntılar basmış ve göğüs hassasiyetin. Düzenli ilişkiden ziyade yumurtlamayı yakalamak önemli. Ovülasyon testi ile takip etmeni öderirim.
düzenli adetim olmuyorki nasıl bulabulirim

düzenli adetim olmuyorki nasıl bulabulirim
İnternetten çoklu ovülasyon testi al. Yani artık çok ucuz 50 test olanlardan al her kutuda iki tane oluyor eder sana 100 test. Regl olduğunda bitince her gün aynı saatte test yapmadan birkaç saat öncesinden sıvı tüketmeden testini yap. Yumurtlama gerçekleşeceği zaman iki çizgide kopkoyu oluyor. Ogünü ve sorasındaki birkaç günü değerlendir. Testi yapmaya da devam et çizgi silikleşiyorsa yumurtlamada olmuş bitmiş demektir. Zaten düzenli regl olmayan insanların mutlaka bu testi kullanması gerek canım, ne zmaan yumurtladığnı bilmiyorsun.

İnternetten çoklu ovülasyon testi al. Yani artık çok ucuz 50 test olanlardan al her kutuda iki tane oluyor eder sana 100 test. Regl olduğunda bitince her gün aynı saatte test yapmadan birkaç saat öncesinden sıvı tüketmeden testini yap. Yumurtlama gerçekleşeceği zaman iki çizgide kopkoyu oluyor. Ogünü ve sorasındaki birkaç günü değerlendir. Testi yapmaya da devam et çizgi silikleşiyorsa yumurtlamada olmuş bitmiş demektir. Zaten düzenli regl olmayan insanların mutlaka bu testi kullanması gerek canım, ne zmaan yumurtladığnı bilmiyorsun.
teşekkür ederim bu ay eşim pek evde olmuycak ama gelecek ay başlıycam

Back