Yardım lütfen

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Merhaba bi elbise aldım rengi karşısında şok oldum çünkü ben saks mavisi beklerken o çok arada bi mavi olarak geldi ne açık ne koyu hal böyleyken rengi hiç hoşuma gitmedi ama üzerime modeli çok yakıştı modeline bayıldım, dışarıda da aramama rağmen böyle bi model bulamamıştım şimdi bu rengi nasıl saks mavisi yaparım diye düşünüyorum bilen var mı çok beğenerek aldığım nereye başvurmam gerekir rengini değiştirmek için, kumaş boyaları varmış ama iyice berbat etmekten korkuyorum, kuru temizlemelerde yapılabilir mi ? Bilen var mı ? Kumaşı pamuklu krep kumaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar internetten bir kıyafet sipariş etmiştim rengine modeline bayıla bayıla aldım çok güzeldi bugün geldi ama rengi karşısında şok oldum çünkü ben saks mavisi beklerken o çok arada bi mavi olarak geldi ne açık ne koyu hal böyleyken rengi hiç hoşuma gitmedi ama üzerime modeli çok yakıştı modeline bayıldım, dışarıda da aramama rağmen böyle bi model bulamamıştım şimdi bu rengi nasıl saks mavisi yaparım diye düşünüyorum bilen var mı çok beğenerek aldığım elbisenin renginin böyle kalmasını istemiyorım :KK43: kapalıyım ve bu renge şal uydurmakta oldukça zor sizce nereye başvurmam gerekir rengini değiştirmek için, kumaş boyaları varmış ama iyice berbat etmekten korkuyorum, kuru temizlemelerde yapılabilir mi ? Bilen var mı ? Kumaşı pamuklu krep kumaş
Renginin değişebileceğini sanmam. Çekimlerde ışıktan dolayı daha açık görünüyo kıyafet renkleri. İmkanınız varsa iade edin.

berbat edersin. boya tutmaz üstünü başını boyar bi de o kumaşlara o renkler sabitlenene kadar ne işlemlerden geçiyor anca. kot boylaarı falan var da elli kere akıyorlar üstüne başına bulaşması tutmaması ya da daha iğrenç bi renk olması falan da cabası. mavi krem gibi bi renkle uydurmaya çalışın ayakkabı eşarp vs her mavi aşağı yukarı uyum sağlar kreme ya da hafif sedefli bi krem kırık beyaz vs. model o kadar içine sindiyse tabi.

Merhaba kızlar internetten bir kıyafet sipariş etmiştim rengine modeline bayıla bayıla aldım çok güzeldi bugün geldi ama rengi karşısında şok oldum çünkü ben saks mavisi beklerken o çok arada bi mavi olarak geldi ne açık ne koyu hal böyleyken rengi hiç hoşuma gitmedi ama üzerime modeli çok yakıştı modeline bayıldım, dışarıda da aramama rağmen böyle bi model bulamamıştım şimdi bu rengi nasıl saks mavisi yaparım diye düşünüyorum bilen var mı çok beğenerek aldığım elbisenin renginin böyle kalmasını istemiyorım :KK43: kapalıyım ve bu renge şal uydurmakta oldukça zor sizce nereye başvurmam gerekir rengini değiştirmek için, kumaş boyaları varmış ama iyice berbat etmekten korkuyorum, kuru temizlemelerde yapılabilir mi ? Bilen var mı ? Kumaşı pamuklu krep kumaş
Bence sen elbiseyi buraya at rengine göre şal önerelim sana ?

hiç ziyan etme bence, onu o şekilde kullan :KK14: foto atsan daha iyi olurdu aslında.
Pamuklu krep nasil oluyor? Ben hangi krep kumaşa dokunsam bana polyester gibi geliyor..
Bence sen elbiseyi buraya at rengine göre şal önerelim sana ?
kızlar şimdi resim yüklüyorum rengi hakkında ne düşündüğünzüü lütfen belirtirmisiniz birde üzerine nasıl bir renk şal takmalıyım yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar resim ekledim elbisenin rengi fotoda biraz koyu çıktı ama öyle değil bunun bir açığını düşünün önlük mavisi gibi

Eklentiler

• D1D1EF27-FA5A-403D-B7A4-8D0A05C420BC.webp
    D1D1EF27-FA5A-403D-B7A4-8D0A05C420BC.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 158
Kızlar resim ekledim elbisenin rengi fotoda biraz koyu çıktı ama öyle değil bunun bir açığını düşünün önlük mavisi gibi

Saks mavisine benziyor sanki ama fotoğraf mı yanıltıyor acaba ?

** Bir ton açık hali sizinki sanirim

Eklentiler

• Screenshot_20190730-165435_Chrome.webp
    Screenshot_20190730-165435_Chrome.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 134
Rengi gayet güzel, Gri parlak şalla güzel olur
Kendi kemeri yerine ince gri parlak bir kemer bile takabilirsin.
Bence de güzel olur öyle . Gri yada siyah parlak simli&düz renk şallarla gayet şık olursun. Sakın boyamaya kalkma mahvolur . Bir tondan ne olacak be canım gayet güzel elbise de renkte :KK49:

Back
X