Gebeliğe Hazırlık Yardim lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemsydr

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
177
75
13
30
Kızlar sorum olucak iyice kafam karıştı 1.5 senedir evliyim ben korunmuyodum eşim korunuyodu haziranda bıraktı oda yani hazirandan beri aslında yakın bi tarih ben haziranda doktora gittim genel muyane için Kadın doğuma kist falan yok ama yumurtan fazla o yüzde polikistik over olduğumu soledi ben her ay adet oluyodum şekerimin biraz yüksek olduğunu dahiliyeye yönlerdi dahiliye şeker yüklemesi yaptı şekerin cok yuksek olmadığını diyet yapmamı istedi benim kilom 62 bende tamam dedim en son adet tarihim 13 haziran folik asit kullanmaya başladım ama şimdi adet olamıyorum yine doktora gittim adet sökücü verdi ama hiç adet olcak gibi de degilim hayatımda ilk defa adet sökücü kullanıyorum başına bu şekilde olay gelen var mı çünkü ne zaman korunmasız ilişkiye girdik ben o zaman beri adet olamıyorum sizce neden acaba yardımcı olabilcek biri var mı:((*(

Vucut alışıyor sperme ondan oluyo derler. Birde bu ay ben dahil herkeste gecikme var doktorlar hep adet dokturucu vermiş sanırım. Ben içmedim ikinci adet gunum geldi bugun damla damla gelio ama sokulmuo gecen ayda boyle olmuştu. Ben vucuduma hormon almak istemedim içmedim bekledim. Belki hamileyim dedim hamile de değilim. Bekliyoruz bakalım hayırlısı

Aynen acaba vücut alışmaya mi calisiyo dedim kendi kendime ama adet sökücü adet düzenini bozarmi ilk defa içiyorum bende geç döllenme falan olur diye dusundum ama 12 gün gecikti teste negatif olunca başladım inşallah kötü bise çıkmaz altından.s

Back