Merhaba, fikirlerinizi almak istediğim bir konu var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ben geçen yıl mayıs ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum. Doktorum çok kolay bir operasyon olduğunu, rahmimin hiç zarar görmediğini ve 1 ay sonra deneyebileceğimizi söyledi. Ama benim dişlerimle alakalı sağlık sorunlarım çıktı ve antibiyotik kullanmam gerektiği için ancak Ocak ayında yeniden niyetlenebildik. Bu ay da eşimle yumurtlama günümde birlikte olduk, yani adetten bir hafta sonra. Özellikle değildi, öyle denk geldi. Ertesi gün kalktığımda çamaşırımda çok açık kahverengi avuç içi kadar leke vardı. Arkadaşlarım bunun yerleşme kanaması olabileceğini, adetime kadar beklemem gerektiğini söylediler. Adetim iki gün gecikince (ki korunmadığımdan beri hep 1 hafta - 5 gün falan erken oluyordum), sağlık ocağında test yaptırdım. Sonuç negatif. Ve doktor pko hastası olabileceğimi söyledi. Hem gelen kanamadan hem de 2 gün gecikmesinden bu sonuca varmış. Şimdi 4 gün geçti hala olmadım. İki gündür belim çok ağırıyor ve kendimi yorgun hissediyorum. Sizce testi başka hastahanede tekrarlatayım mı? Erken yaptırmış olabilir miyim? Ve pko hastası olma ihtimalim var mı?