• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim lutfen

sevdigimmm

.
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
511
413
103
Arkadaslar merhaba. 13bucuk aylik oglum var. ilk 3ay gaz sancisindan geceleri uyumadik. Simdilerde ise bu zamana kadar her gece kalkip ciglik cigliga agliyor. Artik gercekten tukendim. Onunla oturup bende agliyorum. Doktora goturdum. Gaz sancisi dedi gaz damlasi verdi,maalesef hic faydasi olmadi. Baska doktora goturdum,senin cocugun huysuz cekceksin dedi. Gercekten inanin bazen dayanamiyorun dovecek raddeye geliyorum, ama kiyamiyorum. Karni tok alti temiz. Varmi boyle sorun yasayan,bir onerisi olan. Cok yoruldum :dua:

13 aylık çocuk gazı rahat çıkarır yani de neden öyle demiş ki!!benim kızım da bi ara öyleydi nasıl Bi bebek bilemeyeceğim ama ben sürekli dua lar okudum ve faydasını gördüm bebeklere nazar çok çabuk oluyor oda huysuzluk yapabiliyor başka bi hastalık değilse tabi

gündüz uykuları nasıl, gündüz uykusunu alamazsa geceleri de uyuyamaz, benim oğlumda sağlık ocağından verilen demir ilacını kullanmaya başlayınca çığlık çığlığa uyanmıştı hemen ilacı kestim düzeldi

Diş çıkarıyor olabilir mi? Azı dişleri falan çıktı mı?

13 aylık çocuk gazı rahat çıkarır yani de neden öyle demiş ki!!benim kızım da bi ara öyleydi nasıl Bi bebek bilemeyeceğim ama ben sürekli dua lar okudum ve faydasını gördüm bebeklere nazar çok çabuk oluyor oda huysuzluk yapabiliyor başka bi hastalık değilse tabi
Evet gazini rahat cikartiyor. Belirli bildigimiz bir rahatsizligida yok hamd olsun. Her gece de okuyorum aslinda ama ne yaparsam yapayim yok. Hep ciglik cigliga.

gündüz uykuları nasıl, gündüz uykusunu alamazsa geceleri de uyuyamaz, benim oğlumda sağlık ocağından verilen demir ilacını kullanmaya başlayınca çığlık çığlığa uyanmıştı hemen ilacı kestim düzeldi
Gunduz uykulari yeri gelir cok guzel uyur yeri gelir sadece 1saatlik uykuyla durur. Ama nasil uyursa uyusun hep ayni.

Benim bebeğimde 3. Ayını yeni bitirdi ama çok kötüyüz
Gazı vardı gaz olayı bitti gibi ama uykularımız çok kötü bazen hiçbişekilde uyutamıyorum nolurnyardım edin

Ağlarken kendini yerden yere atıyor mu, bilinci açık mı oluyor yoksa uykuda mı ağlıyor?
Benim kızım da gece uyanıp çıldırıyordu,gece terörü diye bir şey varmış, Dr zamanla geçer dedi, ilaç verdi ama kullanmadım, şimdi daha iyi çok şükür.

Ağlarken kendini yerden yere atıyor mu, bilinci açık mı oluyor yoksa uykuda mı ağlıyor?
Benim kızım da gece uyanıp çıldırıyordu,gece terörü diye bir şey varmış, Dr zamanla geçer dedi, ilaç verdi ama kullanmadım, şimdi daha iyi çok şükür.
Aglarken kendini yerden yere atmiyor,. Bilinci acik, uykudan uyanip iskence gorurmus gibi agliyor. Yani kendinde gozleri falan acik oluyor.

Canım yorumun için teşekkür ederim sallamak istemiyorum ama ilk 2 ay kollarımda uyuttum koldansa bacak daha iyidir dedim sallıyorum ama hata yapıyorum sallamak istemiyorum ama ozamanda ağlıyor
Bende baska care bulamadgm zmn ayakta sallamaya baslamstim. Ama sevmemistu. Simdilerde ayakta sallayarak uyuyor ama

Şimdi sallanmakda istemiyor memede uyuyoremzikde almıyor bn napıcam sürekli memedecıkınca uyanıyo
Uzun süre geçmiş şimdi bayrakları biz teslim aldık ☺ nasıl düzelme varmı artık büyümüştür.
Benim oğlum 1 yaşında hicbir şekilde uyumuyor sürekli ağlıyarak kalkior satte 2 kez...valla insan canından beziomuş.suanda bile uyutmaya çalışıyorum.

Back