Gebeliğe Hazırlık yardim lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 gunluk bir gecikme oldu. inofolic kullanmistim o yuzden mi acaba diye dusundum az onceki testte de silik bi cizgi cikti. r3sim yukleyecektim ama boyutu yuksek oldugu icin olmadi

Yok hayatim folik asit o gecikme yaptirmaz yarın kan tahlili yaptirmalisin kesin sonuc alirsin

6 gunluk bir gecikme oldu. inofolic kullanmistim o yuzden mi acaba diye dusundum az onceki testte de silik bi cizgi cikti. r3sim yukleyecektim ama boyutu yuksek oldugu icin olmadi
Mrb canim hayirli olsun bebegin inofolik kullanip hamile kalmissin galiba pco oldugu icin mi kullandin yoksa bir sorun yoktuda mi kullandin ne kadar kullanmistin

Mrb canim hayirli olsun bebegin inofolik kullanip hamile kalmissin galiba pco oldugu icin mi kullandin yoksa bir sorun yoktuda mi kullandin ne kadar kullanmistin
merhabalar. gorunurde hicbir sorun olmadigini soyluyorlardi doktorlar. yumurta kalitesini artiracagini soyleyerek verdi doktor iki kutu kullandim yaklasik 20 gun kadar. henuz kan testi yaptirmadim adet de olmadim ama idrar testlerinde hala silik cikiyor ona sasirdim

Mrb arkdslar benimde gecen gun aksami birden basim döndü gozlerim karardi esimde hamilesindir belki diyince bende adetime 4 gun var demistim dun sabah test yaptim cift cizgi ama korkum suki gecen sene ve gecen ay kimyasalim oldu ama o zaman testlerde bile cikmamisti bu sefer adete 4 gun kala yaptim ve cikti ikinci cizgi digeri kadar net degil ama hemen cikti yardimci olurmusunz

Testimde bu arkdslar

Eklentiler

• 20180222_104512.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 32
  • 20180222_104500.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…