• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen

begonya13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
135
40
98
37
Duloxx ilacı kullanan var mı beşinci gün ve ben iki gündür ishal oldum bı kere oluyor ama ve carpintim çok.bu ilacı fibromiyalji ve buna bağlı panik atak için verdi doktor hassas bağırsak sendromm var zaten.kullanan var mı ellerim ayaklarım titriyor

Annem 1 sene kullanmıştı fibromiyalji için.. İlk bir hafta annemde ishal oldu ama geçti. Kullanırken Çok memnun kalmıştı ama ilacı bırakınca ağrılar gene başladı. Yani kesin çözüm değil

Ben çok yiprandim daha 30 yaşındayım iki küçük oğlum var biri 4 biri 1.5 yaşında karın ağrım la ve yumuşak dışkılama gazla başladı hersey sekiz ay önce kolonoskopi oldum birşey yok dendi bağırsaklarim aşırı hassas sonra sırt ağrısı göğüs ağrısı başladı fibromiyalji dendi ve bütün bunlari yaşarken bende ölüm korkusu bana birşey olursa çocuklarim ne olur gibi düşünceler başladı carpintim oluyor elim ayağım titriyor ve doktor bunu başladı ama zaten bağırsak sıkıntı li şimdi iki gündür İshal olunca korktum geçmezdi diye bırakırken zor oldu mu peki

Back