Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hafif bir rüzgar essin serinlesin ruhlarımız 🌸
Pro Üye
Anneler Kulübü
merhaba kizlar 1 yaşinda erkek yigenim var çok sinirli ve agresif 4 5 ve uzeri yas araligi cocuklara gayet cana yakin ama kendi yaşiti boyuna yakinlara saldiriyo sürekli sinirlenince kafasini duvarlara yerlere vurup sinir krizi geçiriyo sizce ne yapmaliyiz ankarada devlet hastanelerinde bi pedagoga falanmi götürelim napalim bir yardim lütfen kizlar teşekkür ederim simdiden
Tatlı ogluşumun annesi
Kayıtlı Üye
Bu kadar agresiflik tabiki normal gözükmüyor bir uzmana danışmak gerekir fazla vakit kaybetmeden...
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
bence de en kısa sürede bir uzmana gösterin
Pro Üye
Anneler Kulübü
bence de en kısa sürede bir uzmana gösterin
etrafimizdaki herkes normal benim cocugumda yapıyo diyodu
Pro Üye
Anneler Kulübü
Bu kadar agresiflik tabiki normal gözükmüyor bir uzmana danışmak gerekir fazla vakit kaybetmeden...
bi pedagoga mi gitmemiz gerek etrafimizdakilerde abartmayin diyo
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
evet bir pedagoga gidin... bu kadar sinir normal değil bugün kendine zarar veriyor yarın gücünün yettiğini fark edip kardeşine veya bir başka çocuğa da şiddet uygulayabilir... millet anca abartmayın der başına bir şey gelse üzülecek olan onlar değil sizsiniz
Bana Allah Yeter!!!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Benim oğlumda aynı şeyi yapmaya başladı son zamanlarda kendini yere atıyo kafasını bilerek vurmaya çalışıyor. İlgi çekmeye çalıştığı yada sevgi beklediği için yaptığını düşünüyorum hemen kucağıma alıp sarılıp öpüyorum .aynı hareketi tekrarlamaya teşebbüs ettiği anda henüz kendini yere atmadan tekrar kucağıma alıp sarılıyorum öpüyorum hoplatıyorum . hareketten sonra yaparsanız buna koşullanabilir. Sinir krizi geçireceğini anladığımız anda sarılın öpün sevdiği oyunları oynayan dikkatini dağıtın..
Sorun devam ederse tabiki pedagog ... Ama uzmanlar hep aynı şeyi söyler sarılın sarılın sevin okşayın dokunun öpün oynayan duygusal açlık yaşıyor olabilir
Anne baba çalışıyor mu? Sevgi ve ilgi eksikliği mi var acaba? Bebeğe kim bakıyor