Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım Lütfen :( saçıma bakın:(

SterileNails

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
29
0
86
İstanbul
Yıllarca mavi siyah yaptığım saçlarım iki haftadır palette yoğun açıcı ile defalarca açtım ve son 2 seferdir saç rengimde hiçbir açılma olmadı ve bu turuncu renk gitmedi..

Bu turunculuktan nasıl kurtulabilirim?

Hangi renge boyarsam saçlarım hem açık renk olur hemde turunculuk gider pazar gününe kadar değiştirmem gerek..

yardım ediin

Eklentiler

• $12082011742_1.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 185
Son düzenleme:

Cnm mutlaka saclarını küllü biseyle boyamalisin. 8.1 i deneyebilirsin bence

aaa aynı hürrem olmuş :) küllüye boya canım yeşillenme olmaz turuncu olduğu için.hatta ilk boyamada kapatmıcak büyük ihtimalle turunculuğu çok turuncu çünkü.

aaa aynı hürrem olmuş :) küllüye boya canım yeşillenme olmaz turuncu olduğu için.hatta ilk boyamada kapatmıcak büyük ihtimalle turunculuğu çok turuncu çünkü.

evet canım katılıyorum ben de. benim de saçım neredeyse fotodaki gibi yoğun turuncuydu. bir kez loreal küllü açık kumral 8.1, bir kez de açık karamelin içine koleston küllü açık kumral 8.1 karıştırdım, turunculuklar tam kapanmasa da azaldı. yeşillik olmadı. ama tam olarak kapanması için benim de 6.1e boyamam lazım...saç rengi platin kadar açık olmadığı müddetçe fazla yeşillik olmaz küllü renklerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…