• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardim lutfen (resmli)

0melek0

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2014
108
0
11
İzmir
Merhaba kizlar 2 ay once saclarimi actirdim ustune kullu acik kumral boyandi simdi boyasi akti ve cok kotu bi sari oldu arada kizillar var limon sarisi gibi tekrar koyuya donmek istemiyirum bna onerebileceginz sarilar varmi kizilligida gitsin istiyorum bunun icin tekrarmi actirmam lazim ?? Bide evde boyamak istiyorum 2 tane bebegim var boya islemi uzun surdugunden onlarida birakmak istemiyorum :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buda isikta cekilmis hali :(

Eklentiler

• $1398165007091.webp
    $1398165007091.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 52
Açtırma değilde kızıllığın gitmesi için cila yapmalısın diye biliyorum. Bende küllü renk düşünüyorum. Onun için araştırma yaptım. Küllü renklerdeki kızıllığın gitmesi için cila öneriyorlar. Zamanın varsa biraz araştır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Açtırma değilde kızıllığın gitmesi için cila yapmalısın diye biliyorum. Bende küllü renk düşünüyorum. Onun için araştırma yaptım. Küllü renklerdeki kızıllığın gitmesi için cila öneriyorlar. Zamanın varsa biraz araştır.

Tesekkur ederim canim :) arastirmaya basliyorum cila evde uygulanabilecek bi yontem degil sanirim :(

Tesekkur ederim canim :) arastirmaya basliyorum cila evde uygulanabilecek bi yontem degil sanirim :(

Forumlar da okumuştum ama hangi forumdu hatırlamıyorum. Cila evde de yapılıyor. Yapanlar var. Bilgilerini forumlarda paylaşmışlar. Sen forumlara bir bak canım.

Forumlar da okumuştum ama hangi forumdu hatırlamıyorum. Cila evde de yapılıyor. Yapanlar var. Bilgilerini forumlarda paylaşmışlar. Sen forumlara bir bak canım.

Aa super ozman :) tesekkurler cnm :) mutlaka denemem lazm

Back
X