kızlar ben 4 haziranda doğum yaptım kırkımın günü oldum 3gün sürdü 12de olcaktım olmadım 2gün önce test yaptım negatif gene içim rahat etmedi buüğün doktora gittim negatif ultrosanla bakttı herşey normalmiş 6 aya kadar normal dedi olmazsan gel 6 aydan sonra ilaç vereyim dedi aranızda ben gibii olan yada olmaya var mıı insan korkuyoo:çok üzgünüm:
canım ben 19 martta doğum yaptım geçen haftaya kadar gelmemişti.rahim duvarın çok ince henüz toparlayamamış o yüzden gelmiyor dedi.fakat ben doğum kontrol hapına başlamak istiyordum o da adetliyken başlanıyor.o yüzden bir ilaç verdi onunla zorla getirdik geçen haftaç.darısı başına:)
ben bebeğim 4 aylıkken oldum. sonra 10 gün gecikti iki günde bir test yapıyordum ama neyseki oldum. valla yeni bir bebiş isteyene kadar bu korkuyu hep yaşayacağız sanırım
bende 5 ay oldu doğum yapalı ama olmadım.doktorumu aradım emzirdiği sürece uzun süre olmayan hastalarım var normal dedi.tabi hamile olup olmadığımızdan emin olmamız lazım.Allah isteyenlere versin:Saruboceq::Saruboceq:
Canim ben senden 1 ay once dogum yaptim ve hala olmadim bende. Benimde gecen icime kurt dustu ve test yaptim negatif cikti. Merak etme, kadindan kadina degisiyor bu. Illa kirkin cikinca olucan diye birsey yok.