Geçmiş olsun şu an nasılsınız üstünden uzun bir zaman geçmiş ama merak ettim23 haftalık gebeyim serklaj yeni atıldı bir hafta oldu sancı başlayınca nidicard verdiler hastane de 6 defa evde 3 defa kullan diye ama benim nasıl kalp göğüs ağrım var anlatamam uyuyamıyorum şuan sabah olsun kalp doktoruna gidicem kalbim ağzımdan çıkacak resmen kusmalarım var ilacı içtiğim an kusup çıkartıyorum benim gibi olan yokmu hiç nasıl bi yol izlendi lütfen başından geçen varsa yardım etsin çıkmazdayım bebeği bile gözden çıkardım okadar çok ağrım var oysaki 10 yıl sonunda tüp bebekle mucize şekilde hamile kaldım ama şuan çıkmazdayım ölcem galiba yardım lütfen lütfen
Çok teşekkür ederim.ilacın yan etkileriymiş onlar birde bol su içmem gerekiyormuş ben çok az içiyordum zamanla alıştı vücudum bi hafta sonra ama bu seferde alerji yaptı ilaç burnumda ödem oluştu bıraktım onu şimdi adalat kullanıyorum bu daha hafif ondan ,bununda bi çok yan etkisi var ama mecbur içiyorumGeçmiş olsun şu an nasılsınız üstünden uzun bir zaman geçmiş ama merak ettim
Tekrardan cook gecmis olsun rabbim bebeğinizi saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin canımÇok teşekkür ederim.ilacın yan etkileriymiş onlar birde bol su içmem gerekiyormuş ben çok az içiyordum zamanla alıştı vücudum bi hafta sonra ama bu seferde alerji yaptı ilaç burnumda ödem oluştu bıraktım onu şimdi adalat kullanıyorum bu daha hafif ondan ,bununda bi çok yan etkisi var ama mecbur içiyorum
Aminn inşallah çok sağolunTekrardan cook gecmis olsun rabbim bebeğinizi saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin canım