Yardım lütfen nidicard yan etki yaptı kalp krizi cevap lütfennnnnnnn

tosbagg

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
948
529
23 haftalık gebeyim serklaj yeni atıldı bir hafta oldu sancı başlayınca nidicard verdiler hastane de 6 defa evde 3 defa kullan diye ama benim nasıl kalp göğüs ağrım var anlatamam uyuyamıyorum şuan sabah olsun kalp doktoruna gidicem kalbim ağzımdan çıkacak resmen kusmalarım var ilacı içtiğim an kusup çıkartıyorum benim gibi olan yokmu hiç nasıl bi yol izlendi lütfen başından geçen varsa yardım etsin çıkmazdayım bebeği bile gözden çıkardım okadar çok ağrım var oysaki 10 yıl sonunda tüp bebekle mucize şekilde hamile kaldım ama şuan çıkmazdayım ölcem galiba yardım lütfen lütfen

İlacı veya süreci bilmiyorum ama anlattığınıza göre önemli ve acil bir durum var. Sabah olsun diye beklemeyin hemen hastaneye gidin burdan size kimsenin yardımı dokunamaz

Lutfen 112 i arayin. Normal degil boyle olmaniz

Acile gidin! Yani ben ki hep poliklinik randevusu alın diyen insanım, sizin durumunuz acillik. Beklemeyin polikliniği. Gerekirse onlar kalp dokturunu arar çağırırlar. Siz durmayın, gidin.

Geçmiş olsun şu an nasılsınız üstünden uzun bir zaman geçmiş ama merak ettim

Geçmiş olsun şu an nasılsınız üstünden uzun bir zaman geçmiş ama merak ettim
Çok teşekkür ederim.ilacın yan etkileriymiş onlar birde bol su içmem gerekiyormuş ben çok az içiyordum zamanla alıştı vücudum bi hafta sonra ama bu seferde alerji yaptı ilaç burnumda ödem oluştu bıraktım onu şimdi adalat kullanıyorum bu daha hafif ondan ,bununda bi çok yan etkisi var ama mecbur içiyorum

Tekrardan cook gecmis olsun rabbim bebeğinizi saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…