Yarin bebeğimin 20. Gunu ve annemler gitti. Eşimde ise başladı ilk defa bebeğimde evde yalnız kalıcam. Ya bı şey olursa diye cok korkuyorum. Bebek daha küçücük , gaz sancıları var. Ya yalnız kalmayı beceremezsem. Bebege bı şey olursa diye cok korkuyorum .. Destek olun lutfen..
Yarin bebeğimin 20. Gunu ve annemler gitti. Eşimde ise başladı ilk defa bebeğimde evde yalnız kalıcam. Ya bı şey olursa diye cok korkuyorum. Bebek daha küçücük , gaz sancıları var. Ya yalnız kalmayı beceremezsem. Bebege bı şey olursa diye cok korkuyorum .. Destek olun lutfen..
canim hic korkma ben dogumu kendi basima yaptim sadece esim vardi yanimda ve yurtdisindayim normalde kaynanabizle yasiyo oda turkiyedeydi ve persembe aksami dogum yaptim cumartesi hastaneden ciktim sali gunu esim ise basladi herseyini kizimin tek basina yaptim kendine guven merak etme allahin izniyle hic bisey olmaz saddece banyosunu yaptirirken esini bekle o yardim etsin okadar canim kalani kendinden cok guzel bisekilde oluyo biz simdi 4bucuk aylik olduk ve zaman nasil gecti anlamadim bile rabbim yardimcin olsun