Yardim lutfen.. İlk yalnizim

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
Yarin bebeğimin 20. Gunu ve annemler gitti. Eşimde ise başladı ilk defa bebeğimde evde yalnız kalıcam. Ya bı şey olursa diye cok korkuyorum. Bebek daha küçücük , gaz sancıları var. Ya yalnız kalmayı beceremezsem. Bebege bı şey olursa diye cok korkuyorum .. Destek olun lutfen..

canim hic korkma ben dogumu kendi basima yaptim sadece esim vardi yanimda ve yurtdisindayim normalde kaynanabizle yasiyo oda turkiyedeydi ve persembe aksami dogum yaptim cumartesi hastaneden ciktim sali gunu esim ise basladi herseyini kizimin tek basina yaptim kendine guven merak etme allahin izniyle hic bisey olmaz saddece banyosunu yaptirirken esini bekle o yardim etsin okadar canim kalani kendinden cok guzel bisekilde oluyo biz simdi 4bucuk aylik olduk ve zaman nasil gecti anlamadim bile rabbim yardimcin olsun

Ne olacakki.Hem yanlız değilsin.Burda akıl danışabileceğin insan çok:)Körpecikdir şimdi o:)Gazlanabilir en fazla.Benim için koklayıp öpermisin bir.

Güzelim korkulacak bir sey yok.Yinede korkumu atamiyorum dersen hiic bir ise bakma.Sadece bebeginin yanindA DUR:zamanla alisirsin.

Ben 10 günlükken yanlız kaldım. Hiç korkmadım, sende korkma. Bence bu anın tadını çıkar, bebeğin ile başbaşasın. İyi düşün iyi olsun herşey.

Allah kolaylığını verir sen hiç merak etme. yalnız aklından kötü süşünceleri uzaklaştırmaya çalış. iyi düşün iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…