• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen hiçbir bilgim yoktu zaten bide bu kredili sistem çıktı :(

cute_blonde

AlperenEymen
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
115
0
296
İstanbul
Kızlar 2008 de kayıt yaptırdım işletme bülümüne sadece kayıt yaptırdım sonra taşınıp evlenince kaldı öylece öğrenci kimliğimi bile almadım şimdi bu dönemde harçları yatırdım kismetse başlıycam şimdi benim 1. dönem 0 mı sayılıyor bütün dersler yoksa 1. dönemin derslerini sonra mı vereceğim..

Kızlar 2008 de kayıt yaptırdım işletme bülümüne sadece kayıt yaptırdım sonra taşınıp evlenince kaldı öylece öğrenci kimliğimi bile almadım şimdi bu dönemde harçları yatırdım kismetse başlıycam şimdi benim 1. dönem 0 mı sayılıyor bütün dersler yoksa 1. dönemin derslerini sonra mı vereceğim..

dondurduğun için kayıt yenilediğin tarihten itibaren sayılacak. 1. dönem derslerini seneye güzde vereceksin büyük ihtimal,çünkü bu dönem bahar derslerini aldığın için. ama kesin cevap olarak merkez büroyu ara. sistem değişik çünkü. 444 10 26 . bu numarayı arayarak direk eskişehirle görüşebilirsin.

Back