Yardım Lütfen ( Fotoğraf Ekli)

az önce forumda okudum yılan yagı sabunu iyi geliomus mis yapıomus :lepi:

zeytin yağı sabunu ve bepanthen krem(mavi olanı) çözüm olabilir. yada cilt dr. una görünün isterseniz.

Acaba kaşlarını biraz bıraksan ve uzadıktan sonra istediğin şekli belirleyerek epilasyonla aldırsan,lekeleri de lazerle yok ettirsen nasıl olur.
Gerçi yüzde leke tedavisi için lazer kullanmaktan korkan biri olarak sana bunları söylemem ne derece doğru ama,belki sen daha cesursundur benden.Korkmasaydım şu anda yüzümdeki kılcal damarları tedavi ettirmiştim çoktanmafoldumben
Geçmiş olsun,baktın hiç biri olmadı,mac'in profesyonel kapatıcısını kullan,kolay kolay çıkmıyorkaydirigubbakcemile5

Ayyyyy arkadaşım keşke benimde kaşlarım kalkık olsa benimkilerde düşük kaş .Ü zülme epilasyon yaptırır sın olur biter yerimsenibenya ben ne nasıl kaldıracam .Ameliyatlar kimbilir nekadar.:sm_confused:

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, zeytin yağı sabunu vardı evde onunla yıkamaya başlıyorum yüzümü, bepanteninde kremini sürmüştüm nemsiz kalmasın diye, yarın mavisini almaya çıktığımda aktardan yağıda sorarım. bir-iki haftada düzelmezse doğru cildiyeye
bütün cımbızları attım bir kenara göresim yok hatta aynayı bile. sir de kullanmadım neden böyle oldu anlamadım ki. lazeri hiç düşünmemiştim geçiremezsem başka çare yok artık
Resmen dayak yemiş morarmış gibiyim yahu! tatilde yok bütün gün insanların içinde hem uzamasını bekle hem kapanmayan morluklar... MAC inşallah övüldüğü kadar iyi gelirsin bana da (vichy kullanıyordum ama cilt yağlı renk koyu,dayanmaz oldu)
ya sabır..

Son düzenleme:

meleyi ah sen bir görsen ta alnımın ortasında, gülünce şaşırınca Adile Naşitten farkım yoktu o kadar kötü durmasa dokunmazdım bile. yoksa hafif kalkık kaş daha hoş hava veriyor dediğin gibi.. ameliyatı para epilasyonu para böyle beklemek ayrı dert. bak yine ağlama geldi sinirimden ((

Canim resimde cok net birsey belli degil keske daha net cekseydin ve gozunu daha ince kapatsaydin sana daha olumlu yardimci olabilirdik ben bu resimden cokda anormal birsey gormedim cunku herkez kasik kasi olsun diye ameliyat yaptiriyor nerdeyse senin o kadar anormal bir kas kalkikligi oldugunu dusunmuyorum ama sana oyle geldiyse bir ince kas yaptirmaktan cekin derim ve su gercek marka satilan magzalardan birine git ve sorununu soyle kasiyin ustundeki lekeleri goster eminim sana uygun kaliteli bir krem vereceklerdir .. insallah bir an once SIKINTINDAN kurtulursun ...

Slinn, çok kalın değildi sadece normal çizgisinin altından almaya başlamıştım. ilk şeklini gittiğim güzellik salonunda verdiler ben her zamanki gibi çıktıkça devam ettim, yalnız nasıl olduysa ne sir kullandım ne normalden farklı birşey yaptım ama kaşımın üstünden yukarı doğru kıl kökleri belirginleşmeye sonrada batıklar oluşturmaya başladı o minik sivilce gibi lekeler batıkların fotoğrafta pek belli olmasada iki kaşımın üstüde siyah-mor arası yaygın bir lekeyle kaplı üstündede minik minik batık kökler.

savaştan çıkmış gibiler, zaten geç uzarlar şimdi bu sorunda çıktı bakamaz oldum aynaya aklıma geldikçe ağlayıp susuyorum ne zor şeymiş bu böyle. hani bi'şey denesem sebebi olsa tamam derim birden bire nasıl türedi bu kökler anlamadım gitti!

Bence birak uzasinlar yine, kaslarin yukarda olabilir, bu da senin fiziksel bir ozelligin. Herkesin kasi ayni hizada olacak diye birsey yok ki.. Kimininki cok kalkiktir, kimininki dusuk, kiminin kavisli, kiminin duz, kiminin yuvarlak.... Yani olaya bu sekilde bak, kendi fiziksel ozelligini degistirmek icin bu kadar zorlama. Eminim senin yuzune de oyle kas yakisiyordur.

Hanımlar yine ben..
Cildiye'ye gittim. (Bu arada hiç dokunmadım ve az da olsa uzadılar lekelerlede birleşince gittikçe kötüleşti görüntüsü) Doktorda şaşırdı görünce olamaz bu şekilde kaşların çıkması resmen iki kaş hattı var arasıd a açık dedi hücre bölünmesi vs. bi ton şeyden şüphelendi doku tahlili istedi n'olur n'olmaz. temiz çıktı allahtan. ama mikrop kapmış tabi kıl kökleri. lekeler varken lazer yapamam dedi önce onların biraz silikleşmesini beklemeliymişim. bu arada yine cımbıza dokunmak yok. iyice uzadığında tekrar çağırdı simdilik biri antibiyotikli iki kremim ve birde toniğim var onları sürüyorum. savaştan çıkma görüntümü hiç saymıyorum bile.güya güzellik ya.. bi kaş başıma neler açtı aman dikkatli olun sizde uğraşmayın böyle

Fodötenle 2-3 ay idare et. Kıllar çıktıkça siyah lekeler (onlar leke değil aslında,altan çıkacak olan kıl aslında.) ve batıklar kaybolacak.
Kalkık kaşlarını herkezin kaşlarına benzetmeye çalışma. Bırak ki bu kaşlar senin bir özelliğin olsun. Fena durmuyor aslında. Ergenlik çağında olur böyle problemler. Bende o yıllarda kaşlarımla uğraşıyordum.
Sağlıkça kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…