Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berbat durumdayım Kaşlarım çok kalkık, nerdeyse alnımın ortasındaydı. Artık yeter dedim ve yeni şekil verdirdim 1 yıldan fazladır böyleyim yeni hallerinden çok memnunum, ama gelin görün ki üstten aldıkça batıklar oluşmaya daha kötüsü deri altında simsiyah leke şeklinde görünmeye başladı, fotoğrafta flaştan yine o kadar belli olmadı ama o eski hat öyle koyulaştı, genişledi ki ne yapsam şaşırdım. iki kat kaşım varmış gibi çok sinir bozucu görüntü. Fondötenle kapanıcak hali de kalmadı. Akıl verin lütfen ben şimdi n'apayım? senağlama
Ayyyyy arkadaşım keşke benimde kaşlarım kalkık olsa benimkilerde düşük kaş .Ü zülme epilasyon yaptırır sın olur biter yerimsenibenya ben ne nasıl kaldıracam .Ameliyatlar kimbilir nekadar.:sm_confused:
Berbat durumdayım Kaşlarım çok kalkık, nerdeyse alnımın ortasındaydı. Artık yeter dedim ve yeni şekil verdirdim 1 yıldan fazladır böyleyim yeni hallerinden çok memnunum, ama gelin görün ki üstten aldıkça batıklar oluşmaya daha kötüsü deri altında simsiyah leke şeklinde görünmeye başladı, fotoğrafta flaştan yine o kadar belli olmadı ama o eski hat öyle koyulaştı, genişledi ki ne yapsam şaşırdım. iki kat kaşım varmış gibi çok sinir bozucu görüntü. Fondötenle kapanıcak hali de kalmadı. Akıl verin lütfen ben şimdi n'apayım? senağlama
Canim resimde cok net birsey belli degil keske daha net cekseydin ve gozunu daha ince kapatsaydin sana daha olumlu yardimci olabilirdik ben bu resimden cokda anormal birsey gormedim cunku herkez kasik kasi olsun diye ameliyat yaptiriyor nerdeyse senin o kadar anormal bir kas kalkikligi oldugunu dusunmuyorum ama sana oyle geldiyse bir ince kas yaptirmaktan cekin derim ve su gercek marka satilan magzalardan birine git ve sorununu soyle kasiyin ustundeki lekeleri goster eminim sana uygun kaliteli bir krem vereceklerdir .. insallah bir an once SIKINTINDAN kurtulursun ...