- 17 Ağustos 2016
- 2
- 0
- 35
- Konu Sahibi benimtanem
merhabalar ilk defa buraya yazıyorum çok zor bir dönemden geçiyorum çünkü biz eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz ve 1,5 yasında da bir oğlumuz var sorunumuz ise son bir yıldır devam ediyor eşim benim rızam olmadan işten çıktı ve çok kurnaz sözde dayısı olan bir adamın tuzağına düstü eşimin üstüne şirket geçirmişler bana bunu söylemedi imza atmış almış saf gibi inanmış ben bunu sonradan tesadüf olarak öğrendim ve doğal olarak çok sinirlendim birbirimize girdim ama halledecem dedi bekledim olmadı geçen gün yine bu sesepten tartıştık ve ben bu sefer senden artık boşanıcam deyip evden gittim kendim normalde çalışıyorum bebeğimize de annem baktığından zaten arada orda kalıyorduk ama bu iş hallolmadan tam manasıyla eve de dönemeyceğim sizce napayım bu şirket borcundan dolayı falan bana bir borç falan gelir mi eşim bu konuda çok gamsız davranıyor çok büyütüyorsun diyor anlam veremiyorum zaten bu olaylardan sonra da birkaç kez yalanını da yakaladım ailesi de hiçbir adım atmıyor naparsanız yapın modundalar ve ben artık bu olanlara seyirci kalmak istemiyorum bi yardım edin nolur küçük bebeğim var evliliğimiz için ne yapmayılım