yardım lütfen eşimle durumumuz çok karışık

benimtanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
2
0
35
merhabalar ilk defa buraya yazıyorum çok zor bir dönemden geçiyorum çünkü biz eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz ve 1,5 yasında da bir oğlumuz var sorunumuz ise son bir yıldır devam ediyor eşim benim rızam olmadan işten çıktı ve çok kurnaz sözde dayısı olan bir adamın tuzağına düstü eşimin üstüne şirket geçirmişler bana bunu söylemedi imza atmış almış saf gibi inanmış ben bunu sonradan tesadüf olarak öğrendim ve doğal olarak çok sinirlendim birbirimize girdim ama halledecem dedi bekledim olmadı geçen gün yine bu sesepten tartıştık ve ben bu sefer senden artık boşanıcam deyip evden gittim kendim normalde çalışıyorum bebeğimize de annem baktığından zaten arada orda kalıyorduk ama bu iş hallolmadan tam manasıyla eve de dönemeyceğim sizce napayım bu şirket borcundan dolayı falan bana bir borç falan gelir mi eşim bu konuda çok gamsız davranıyor çok büyütüyorsun diyor anlam veremiyorum zaten bu olaylardan sonra da birkaç kez yalanını da yakaladım ailesi de hiçbir adım atmıyor naparsanız yapın modundalar ve ben artık bu olanlara seyirci kalmak istemiyorum bi yardım edin nolur küçük bebeğim var evliliğimiz için ne yapmayılım

Kefil olmak için herhangi bir imza atmamışsanız, ki anladığım kadarıyla atmamışsınız, size herhangi bir borç gelmez. Fakat sonuçta kendisine gelen borçlar nedeniyle siz de etkileneceksiniz. Umarım çözülür, Allah ferahlık versin.

Eşiniz acilen gözünü açmalı.... bence siz yargılamadan kızmadan iletişim kurmaya çalışın. Onu anlamaya çalışın yoksa size birşey anlatmaz ve uzaklaşırsınız. Önce iletişim...

o şirketin karlarından da borçlarından da eşiniz sorumludur. Eğer eşinizin üzerinde bir malvarlığı yoksa sizinkine el koyarlar. Etik bir yöntem olmamakla birlikte borçlardan mesul olmak istemeyen bayanların boşandığını biliyorum ama mahkeme bunun muvazaalı(aldatmacalı) boşanma olduğunu da iddia edebilir. Size tavisyem şirketin mali durumunu tam olarak öğrenmenizdir.

Bizim komşu bu şekilde iflas etti ve haciz geliyor hergün.
Allah korusun eşiniz çocuk mu neden böyle bir işe kalkıştı. .

merhabalar ilk defa buraya yazıyorum çok zor bir dönemden geçiyorum çünkü biz eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz ve 1,5 yasında da bir oğlumuz var sorunumuz ise son bir yıldır devam ediyor eşim benim rızam olmadan işten çıktı ve çok kurnaz sözde dayısı olan bir adamın tuzağına düstü eşimin üstüne şirket geçirmişler bana bunu söylemedi imza atmış almış saf gibi inanmış ben bunu sonradan tesadüf olarak öğrendim ve doğal olarak çok sinirlendim birbirimize girdim ama halledecem dedi bekledim olmadı geçen gün yine bu sesepten tartıştık ve ben bu sefer senden artık boşanıcam deyip evden gittim kendim normalde çalışıyorum bebeğimize de annem baktığından zaten arada orda kalıyorduk ama bu iş hallolmadan tam manasıyla eve de dönemeyceğim sizce napayım bu şirket borcundan dolayı falan bana bir borç falan gelir mi eşim bu konuda çok gamsız davranıyor çok büyütüyorsun diyor anlam veremiyorum zaten bu olaylardan sonra da birkaç kez yalanını da yakaladım ailesi de hiçbir adım atmıyor naparsanız yapın modundalar ve ben artık bu olanlara seyirci kalmak istemiyorum bi yardım edin nolur küçük bebeğim var evliliğimiz için ne yapmayılım
eşi olarak sizin maaşınıza bile icra gelebilir.

Eşinizin borçlarından sizin maaşınızada haciz gelebilir diye biliyorum bu yüzden boşananlar duymuştum. Şirket iflas ederse borçlar ödemmezse şirken eşinizin üstüneyse hapse bile girebilir. Haciz gelir her şeyinize. Eşiniz "erkek" gibi davranıp önce ailesini düşünmeli ve korumalı. Eşin bu şirketi devretmeye razı olana kadar dönme derim ben.

bende aynı şekilde düşünüyorum o yüzden zaten hep bu tartışmalarımız ama o da bana açımca birşey anlatmıyor ki hep kapanık hep kapanık zaten normalde de çok konuşan biri değil ama şirket ile alakalı olarak o bile tam bilgi sahibi değil o yüzden bende sorduğum sorulara malesef çok da geçerli cevaplar alamıyorum kapat o zaman diyorum kapatmak için para lazım diyor ona bunu yapan kişi dayısı ve maddi durumu da iyi yani birden zenginledi anlayacağınız gariplerin canın yaka köşeyi dönmeye çalışıor eşime de demiş ben senin üzerinden bir hafta sonra alcam şöyle böyle kandırmış işte ama 15 ay oldu bi ilerleme yok canıma tak etti bu durum. eşimde dayısıyla birlik olup bu işi güzellikle halletme taratarıymış güya çünkü bende bi lira desen yok devir için bile 50 milyar en az para lazımmış o yüzden o halletsin birini bulnsun devretsin diye bekleyipduruyoruz ya birden böyle şeyler yaptı benim saf salak koca hayatımızı zindana çeviriyor işte okmuş tahsilli insan güya birde

X