• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lutfen doymuyormu yoksa başka bişeymi?

lilican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
20
0
86
40
Hatay
slm 45 günlük bebişimiz var.sürekli emmek istiyor.emdikten sonra sürekli kusuyor.kustuktan sonra tekrar emmek istiyor.kustugu için her türli tetkiki yaptık.çok şükür bişey cıkmadı.ama gene bir çare bulamadık.bazen göğsümü çeke çeke süt kalmadıgını düşünüyorum.acaba sütümmü yetmiyor.:( aynı durumla karsılasan varmı?

:ecrin_bebek::ecrin_bebek: canıım benim moralini hiç bozma ..benim oğğlumda aynıı öyleydi..bir yaşşııana kadar devam etti bu kusmalarıı ..sadece ek mama verebilirsin bebeğğine çünkü kustukça mide tekrardan boşşalııyo ..onun için oda açlıığğıınıı bilemiyo ..gündüzleri sadece bir defa biberon mamasıı ver..diğğer zamanlarda dört saat arayla emzir o zaman her şşey yoluna girecek ..kusmalarıı devam ederse endişşelenme ..bir müddet sonra yoluna girecektir..rahat ol canıım ...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm bencede cok emmdıgı ıcın kusuyodur sutun yetıyokı kusuyo endıselenme kılo alımı ıyıyse kusmalarını da sorun etme doymadıgından da emdıselenme ılk zamanlar bebeıslerın kusmaları normaldir yakın zamanda duzelır benım kızımda ılk aylarda kusardı zamanla azaldı v gectı.. dedıgım gıbı kılo alımı ıyıyse ıcın rahat olsun hıc bı sorun yoktur...

benim oğlumda aynısını yapıyordu çok emiyordu sonra kusuyordu hiç memeden düşmüyordu bende yalancı emziğe alıştırdım şimdi çok rahatız. yalancı emzik vermeni tavsiye ederim.çünkü kimi zaman doyduğu için değil keyif almak içinde emiyor.ayrıca fazla emdiği için miğde de rahatsızlık oluyor buda bebeği huzursuz ediyor........

Son düzenleme:
Ben ce de emziğe alıştırın. 2-3 saatlik aralarla öğün vermek yaterli olur. 4 saate kadar çıkabilirsiniz. Fazla geldii için kusuyordur:emir_bebek:

Back