• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen- bu koltuklara uygun halı tavsiyesi :)

luffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
783
10
96
İstanbul
Arkadaşlar salonumun dekorasyonunu değiştiriyorum. Koltuklar siyah deri-gri kumaş- kırmızı,siyah gri karışımı yastıklar olacak. yemek bölümü mobilyaları wenge,yemek masası sandalyeleri kırmızı deri olacak.
Halılarımı bir türlü seçemedim. daha doğrusu işte bu diyebileceğim bir halı bulamadım.Sürekli salonda oturduğumuz için temizliği zor olur diye shaggy halı almak istemiyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum. fotoğraf eklerseniz sevinirim. opuyorumnanaktan

İşte sipariş ettiğim koltuklar ;

$bellona-vento-k%C3%B6%C5%9Fe-tak%C4%B1m%C4%B1.webp

ay benim salonuma almak istediğim köşe güle güle kullan jaaanım
bu yeni çıkan ipek şagilerden alırsan kullana bilirsin üstekil koyu renk aldınmı hiç problem olmaz bi markada görmüştüm gri siyah beyazdı bulursam yazem markasını

royal halının salsa serisine bak istersen.elalum arkadaşın dediğide o olabilir.royal halı shaggy salsa 1382B
diye aratırsan çıkar.ben kullanıyorum bunu.öyle bildiğimiz shaggy ler gibi çok tüylü tüylü değil

bende royal salsanın 1383'ünü almıştım katalogta çok beğenmemiştim ama halının kendisin görünce sevdim vede memnunum. bide her türlü koltuğa, renge uyacak bir halı.

bende apex halıyı tavsiye ederim canım özellkle kaymaz tabanlı antibakteriyel olanları fiyatları da uygun.

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Halılarımı en sonunda seçtim.(Shaggy istemiyorum demiştim ama yine şu parlak kısa ipli shaggylerden seçtim :) ) Geldiklerinde fotoğrafları eklerim.

Back
X