yardım lütfen bebeğim başını hep geriye kasıyor

subarashi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2
0
86
Nevşehir
arkadaşlar bebeğim 2 aylık ve hep başını geriye doğru kasıyor normalmi dersiniz bu durumu yaşayan oldumu lütfen yardım edin çok meraklanıyorum:nazar::nazar:

Merhaba arkadaşım
öncelikle geçmiş olsun.

Benim bebeğimde 10-15 günlük iken bi kaç defa burundan kusurak aynı şeyi yapmıştı. Bence burundan kustuğu nefes alamadığı için aynı şeyi yapmıştı ama biz yinede beyin eeg sini falan çektirdik.
Allaha şükür temiz çıktı ama ihmal edilecek bir durum değil. Yine de içiniz rahat olsun

arkadaşlar bebeğim 2 aylık ve hep başını geriye doğru kasıyor normalmi dersiniz bu durumu yaşayan oldumu lütfen yardım edin çok meraklanıyorum:nazar::nazar:
bencede enkısa zaman da eeg sını cektırın allah korusun epılepsı falan olabılır.cektırın ıcınız rahat eder hıc degılse

başını kasarken gözlerindede farklılık oluyormu? kayma gibi. kendinden geçiyormu ?
bir şey yoktur inşallah...

arkadaşlar bebeğim 2 aylık ve hep başını geriye doğru kasıyor normalmi dersiniz bu durumu yaşayan oldumu lütfen yardım edin çok meraklanıyorum:nazar::nazar:[/QU
slm, benim oğlumda başını geriye doğru kasıyor? sizinki geçtimi, neler yaptınız? sebebini öğrendiniz mi? ben eeg çektirdim temiz çıktı. beyin mrı çektireceğim. inş temiz çıkar.
çok endişeleniyorum

Back