• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM...Lütfen bakarmısınız Kanda düşük değer idrarda silik çizği ..???

medcezir58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
58
23
48
36
Kızlar Merhaba.Cuma günü kanda bhcg 15.05 çıktı bugün tekrar yaptırdım 13.85 çıktı.ilkini devlet hastanesi 2. özelde yaptırdım.Fakat bugün sabah hastaneye gitmeden önce evde idrar testi yaptım çok silik 2. çizgi çıktı ama hastnede değrim 13.85 çıktı acba hangisi dogru dünde idrar testi yapmıştım hiç çizgi yoktu.=((

keşke gününün geçmesini bekleseydin ama dayanamadın tabi:):) kan testi daha güvenilir geç döllenme olmuş olabilir 1 hafta bekle tekrardan kan testi yaptır cnm tam çıkar o zaman

keşke gününün geçmesini bekleseydin ama dayanamadın tabi:):) kan testi daha güvenilir geç döllenme olmuş olabilir 1 hafta bekle tekrardan kan testi yaptır cnm tam çıkar o zaman
Çok sağol canım ama degerimin bugün süşmesi sabh idrar testinin silk çıkması kafamızı karıştırdı belki hastnede yanlşlk olmuştur diye ümid edyorum

yok cnm ilkini cuma günü devlet hastnesinde yaptırdım.2. bugün özlde yaptırdım 2 gün var aralarında ama sabhda idrar testi yaptım hstneye gitmeden önce oda çok silik 2. çizgi çıkardı

cnm sen perşembe tekrar kan ver normalde hergün iki katına çıkması gerek değerin inş yanlışlık vardır bebeğin sağlıklı büyür karnında

çarşamba doktora gidicem bakalım hayrlısı olur inşallah yarın sabhda idrar testini yenilicem.=(

Kızlar Merhaba.Cuma günü kanda bhcg 15.05 çıktı bugün tekrar yaptırdım 13.85 çıktı.ilkini devlet hastanesi 2. özelde yaptırdım.Fakat bugün sabah hastaneye gitmeden önce evde idrar testi yaptım çok silik 2. çizgi çıktı ama hastnede değrim 13.85 çıktı acba hangisi dogru dünde idrar testi yapmıştım hiç çizgi yoktu.=((
Merhaba. Moralini bozmak istemiyorum ama Cuma gunu 15 ise bugun 120 falan olmasi gerekirdi.

canım idrar testlerine çok güvenmemek gerekki benim hastanemde doktorum kan verirken bazen bu testler yanıltıcı olabiliyor.önemli olan kanda çıkması demişti. kan verdim ve ona göre gebe olduğum doğrulandı. kanı baz alacaksın.hatta ben idrar testi yaptım kan vereceğim gün benimde silikti hafta ilerledi 1,5 haftya sonra tekrar test yaptım bu kez çizgi daha netti.

canım idrar testlerine çok güvenmemek gerekki benim hastanemde doktorum kan verirken bazen bu testler yanıltıcı olabiliyor.önemli olan kanda çıkması demişti. kan verdim ve ona göre gebe olduğum doğrulandı. kanı baz alacaksın.hatta ben idrar testi yaptım kan vereceğim gün benimde silikti hafta ilerledi 1,5 haftya sonra tekrar test yaptım bu kez çizgi daha netti.

evet canım bende öyle düşünüyorum.yarın doktora gidicem sabah.inşallah bana bir çare bulur artık

Arkadaşlar bu test pozitif mi

Eklentiler

• IMG-20171026-WA0007.jpeg
    IMG-20171026-WA0007.jpeg
    15,5 KB · Görüntüleme: 35
Back