• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardım lütfen ACİLLLL

bannu

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
327
27
643
Bursa
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ben bundan bi kaç hafta önce koleston küllü açık kumrala boyamıştım saçlarımın yarısı tuttu uçlara doğru boya tutmadı am aktıkcada çok iğrenç bi renk olmaya başladı geçen hafta külllü kumrala boyadım uçlar yine koyu oldu açık kumral olan yerler açık karemel gibi oldu şimdi tekrar küllü kumral alıp boyamalımıyım yoksa başka renk mi almalıyım ilk sferde tabiki tutmadı bu sefer tutarmı saçımın yarısı karemle uçlar koyu kaldı ne yapmam lazım foto koyamıyorum kapalı olduğum için yardım lütfen

cnm tam olarak ne renk istiyorsun saçlarını ,kumral ,sarımsı bir renk istiyorsun anladıgım kadarıyla...saçlarının kendi rengi koyuysa o aldıgın küllü kumral boyalar turuncu,karamel renk cıkarabilir...biraz rengi açman gerek açıcıyla...üzerine de küllü olmayan bir renk boya.... açıcıdan sonra açık kahverengi veya koyu kumral boyarsan yıkanıp aktıkça tatlı bir sarı oluyor cnm...bilgin olsun...

cnm tam olarak ne renk istiyorsun saçlarını ,kumral ,sarımsı bir renk istiyorsun anladıgım kadarıyla...saçlarının kendi rengi koyuysa o aldıgın küllü kumral boyalar turuncu,karamel renk cıkarabilir...biraz rengi açman gerek açıcıyla...üzerine de küllü olmayan bir renk boya.... açıcıdan sonra açık kahverengi veya koyu kumral boyarsan yıkanıp aktıkça tatlı bir sarı oluyor cnm...bilgin olsun...

evet canım sarımsı bi kumral istiyorum şuan sadece uçlar koyu acaba açmadan direk kumral alıp boysam nasıl bi sonuç alırım açma işlemini beceremem sanırım cesaret edemedim doğrusu kumral ya da koyu kumral mı almam gerek? kuaförede gitmeyi düşündüm fakat yakınlarımda doğru düzgün yapacak bi kuaför yok kesimi beceremiolar boyayı hiç düşünemiyorum kumralmı boyayım koyu kumralmı tek renk olsun artık saçım:18:

Bence açıcı kullanma çok zararlı bende siyah saçtan kurtulmaya çalışıyorum 1 haftadır devamlı kalıp sabunla yıkıyıp kremliyorum baya etkilşi saçlarım kahverengileşmeye kendi haline dönmeye başladı hem saçlarımdaki doğal kıvırcık buklelerim geri dönmeye başladı boyadan iyice dalgalı olmaya başlamıştı

Bence açıcı kullanma çok zararlı bende siyah saçtan kurtulmaya çalışıyorum 1 haftadır devamlı kalıp sabunla yıkıyıp kremliyorum baya etkilşi saçlarım kahverengileşmeye kendi haline dönmeye başladı hem saçlarımdaki doğal kıvırcık buklelerim geri dönmeye başladı boyadan iyice dalgalı olmaya başlamıştı

kalıp sabun dediğin beyaz sabun galiba canım bende etki edermi canım acaba uçlarda açılırmı iice kafam karıştı

Valla bende burda forumda okumuştum denedim çok memnunum 4 defa yıkamama göre kahverengi ışıltılar çıkmaya başladı çok sertleştiriyo tabi üstüne krem sürünce yumuşuyo ve en güzel yanı dediğim gibi saçımın bukleleri geri döndü bide kabartma tozunu okudum burda oda etkiliymiş çok sertleştiriyomuş bolca krem kullanmalısın bi oku istersen konuları daha iyi fikir edinebilirsin ama orealden iyidir oreal demek saçının yarısını unutmak demek bundan 2 sene önce oreal yüzünden bakımlı uzun saçlarımdan oldum

Valla bende burda forumda okumuştum denedim çok memnunum 4 defa yıkamama göre kahverengi ışıltılar çıkmaya başladı çok sertleştiriyo tabi üstüne krem sürünce yumuşuyo ve en güzel yanı dediğim gibi saçımın bukleleri geri döndü bide kabartma tozunu okudum burda oda etkiliymiş çok sertleştiriyomuş bolca krem kullanmalısın bi oku istersen konuları daha iyi fikir edinebilirsin ama orealden iyidir oreal demek saçının yarısını unutmak demek bundan 2 sene önce oreal yüzünden bakımlı uzun saçlarımdan oldum

saçlarımı iice yıpratmasın kabartma tozu uff napcam ya kumral alıp boysam kapanırmı biraz olsun renk

Back