64 yaşındaki annem altı gündür ishal. Ağlıyorum, yalvarıyorum hastaneye gitmiyor, "sen abartıyorsun" diyor.
Seyahat etmedi, sadece iki gün midede kramp yaşadı diğer günler krambı olmadı, sadece arada mide gurultusu oluyor. 24 saat içinde 3-5 defa büyük tuvalete çıkıyor, dışkı tamamen su şeklinde ve kötü kokulu. Ateşi, mide bulantısı, iştahsızlığı, aşırı bir halsizliği yok, ama yüzü solgun. Patates, muz, şeftali, probiyotik yoğurt, normal yoğurt, kefir, bir bardak suya elma sirkesi, siyah çay denedik bir değişiklik olmadı. Arada dinlemedi beni bir öğün etli biber-domates-kabak dolması da yedi. Bol bol su içiriyorum. Günde bir bardak suya biraz şeker ve tuz da katıyorum.
Bugün ilk defa Reflor verdim, iki saat sonra yine aynı şekilde tuvalete çıktı. Kahve-limon suyu yedirdim, ondan sonra da tuvalete çıktı. Ne yapacağımı şaşırdım, endişeden geceleri uyuyamıyorum. Bu neden olabilir? Kendisi ya da etrafında 6 gün ya da daha uzun, aynı şiddette ishal geçiren varsa lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi?