- 13 Kasım 2016
- 25
- 8
- 16
- 38
- Konu Sahibi Melisa2017
-
Ben de icemiyorum su. Iyice midemi bulandiriyo. O yuzden ilaci alinca bi sure iyi hissediyorum ya hemen o zaman yarim litre falan su iciyorum. Tum gun o kadar. Bisey isteyebilir miyim? Lutfen bulantin gecince buraya yaz. Yaz ki ben de bunun bi gun bitecegini anlayayim.insallah canim ikimizin de biter.Ben raziyim ama bebegim beslenemezse diye korkuyorum ayrica su da yeterince icemiyorum.
Canim benimde oyleydi, o kadar kilo vermemistim ben ama 15 den sonra ufak ufak almaya basladim.Kizlar merhaba,
Ben 14 haftalik hamileyim ve 56 kilodan 49'a dustum. Ilaclar sayesinde kusmalarim azaldi ama hala pek bsey yiyemiyorum.12.haftada ultrasona girdigimde her sey normal demislerdi ama bundan sonrasi icin endiseliyim.Bebegimin yeterince beslenememesinden cok korkuyorum.Benim gibi bir durumda olan varsa tecrube ve fikirlerini paylasabilir mi lutfen ?
Sevgiler
Ben de icemiyorum su. Iyice midemi bulandiriyo. O yuzden ilaci alinca bi sure iyi hissediyorum ya hemen o zaman yarim litre falan su iciyorum. Tum gun o kadar. Bisey isteyebilir miyim? Lutfen bulantin gecince buraya yaz. Yaz ki ben de bunun bi gun bitecegini anlayayim.
Canim benimde oyleydi, o kadar kilo vermemistim ben ama 15 den sonra ufak ufak almaya basladim.
sikinti yapma ama bence doktora danis bulanti icin,bu kadar agirsa bulanti ilac verebilir. duzenelene kadar en azindan. saglikla gelsin bebisin...
Bende 9 haftadayim 4 kilo vermişim halada veriyorum bende endiseleniyorum sanki hiç alamayacakmisim gibi geliyor inşallah bi sıkıntı olmaz
Canim o ilac turkiye de yok. Ama yabanci yazilarda hep zofranla karsilastirmislar. Benzer bisey sanirim. Doktorum bulanti ilacini cok uzun sure kullanmami onermiyor. Sana bi sinir koymadi mi?Canim,
Aslinda benim mide bulantilarim oldukca azaldi. Sabahlari midem bosken kusardim artik o olmuyor ayrica gunde neredeyse 10 defa kusardim ama 12.haftadan sonra 5,3 sonra 2ye kadar dustu hatta bazen hic kusmadan gunu bitirdigim oluyor, ama hala yiyebildigim seyler cok kisitli ve surekli degisiyor,mesela 12.haftaya kadar portakal yiyebiliyordum simdi ondan da tiksindim, gerci bu sefer de kivi yiyebilmeye basladim. Demek istedigim azaliyor,eminim senin de azalacak.Ben ilk baslarda surekli acile gidiyordum.Artik cok sukur ona da gitmiyorum. Benim derdim kusmalarim azaldi ama hala istahim yok ama yukarda arkadaslari okuyunca icim rahatladi biraz.Bizim gibi cok hamile varmis.Bu sekilde hamilelik gecirip saglikli bebekler dogurduklarini duyunca cok cok seviniyorum icim rahatliyor.
Bu arada ben Amerikada yasiyorum ve bu donemde burada yasamanin bazi arti ve eksileri oldugunu gordum.Doktorum bana bir ilac verdi(sanirim bu ucuncu ilacti denedigim) o ilac bana cok iyi geldi, hatta ondan sonra hic acillik olmadim. Turkiye'de var mi bilmiyorum ama belki ayni icerikte olup markasi, adi degisik olanlari olabilir.Adini paylasayim belki bir ise yarar."""Diclegis"" ilacin adi.Bir de ek olarak mide asiditesini dusurmek icin Pepsit hapi verdi.Onun da faydasi oluyor.
Ayrica bir sey daha paylasmak istiyorum bir kac gun once 2 aylik bebegi olan ve hamileligini bizim gibi cok zor geciren bir arkadasimin tavsiyesiyle mide bulantisina iyi gelen bir kol bandi aldim. Onun da faydasi oldu.Simdi internetten baktim Turkiyede'de var.Denediniz mi bilmiyorum ama belki faydasi olur.Linkini gonderdim.
http://www.eczane.com.tr/sea-band-yetiskin-bulanti-bandi
Rabbim kolayliklar nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?