Canim,
Aslinda benim mide bulantilarim oldukca azaldi. Sabahlari midem bosken kusardim artik o olmuyor ayrica gunde neredeyse 10 defa kusardim ama 12.haftadan sonra 5,3 sonra 2ye kadar dustu hatta bazen hic kusmadan gunu bitirdigim oluyor, ama hala yiyebildigim seyler cok kisitli ve surekli degisiyor,mesela 12.haftaya kadar portakal yiyebiliyordum simdi ondan da tiksindim, gerci bu sefer de kivi yiyebilmeye basladim. Demek istedigim azaliyor,eminim senin de azalacak.Ben ilk baslarda surekli acile gidiyordum.Artik cok sukur ona da gitmiyorum. Benim derdim kusmalarim azaldi ama hala istahim yok ama yukarda arkadaslari okuyunca icim rahatladi biraz.Bizim gibi cok hamile varmis.Bu sekilde hamilelik gecirip saglikli bebekler dogurduklarini duyunca cok cok seviniyorum icim rahatliyor.
Bu arada ben Amerikada yasiyorum ve bu donemde burada yasamanin bazi arti ve eksileri oldugunu gordum.Doktorum bana bir ilac verdi(sanirim bu ucuncu ilacti denedigim) o ilac bana cok iyi geldi, hatta ondan sonra hic acillik olmadim. Turkiye'de var mi bilmiyorum ama belki ayni icerikte olup markasi, adi degisik olanlari olabilir.Adini paylasayim belki bir ise yarar."""Diclegis"" ilacin adi.Bir de ek olarak mide asiditesini dusurmek icin Pepsit hapi verdi.Onun da faydasi oluyor.
Ayrica bir sey daha paylasmak istiyorum bir kac gun once 2 aylik bebegi olan ve hamileligini bizim gibi cok zor geciren bir arkadasimin tavsiyesiyle mide bulantisina iyi gelen bir kol bandi aldim. Onun da faydasi oldu.Simdi internetten baktim Turkiyede'de var.Denediniz mi bilmiyorum ama belki faydasi olur.Linkini gonderdim.
http://www.eczane.com.tr/sea-band-yetiskin-bulanti-bandi Rabbim kolayliklar nasip etsin insallah.