Yardım lütfeen

Gul0748

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
24
11
3
Arkadaşlar merhaba. Ben 9 haziranda adet oldum. 10 gündür göğüs hassasiyetim var. Özellikle uçları acıyor.
Ara ara ağrılar olabiliyo. Bide çevresinde sivilce gibi ama değil küçük küçük şeyler oluştu. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa başka bi rahatsızlığın nedeni mi? Fikri olan var mı acaba?

Canm bende 9 haziranda adet oldum kaç günde bir oluyosun

Canım yumurtlama döneminde olabilirsin, iki günde bir değerlendir bebiş istiyorsan benim de yumurtlama zamanında benzer belirtilerim olur. Akıntın nasıl?

Canım yumurtlama döneminde olabilirsin, iki günde bir değerlendir bebiş istiyorsan benim de yumurtlama zamanında benzer belirtilerim olur. Akıntın nasıl?
Akıntım adetten sonra 1 hafta çok yoğundu.
Şuanda da mevcut. Daha önce yumurtlama dönemlerinde böyle bişeyle karşılaşmadım.

Akıntım adetten sonra 1 hafta çok yoğundu.
Şuanda da mevcut. Daha önce yumurtlama dönemlerinde böyle bişeyle karşılaşmadım.
Canım eğer akıntın çiğ yumurta beyazı gibiyse en verimli zamanlardasın demektir mutlaka değerlendir. Bu sefer belirtilerinin farklı olması kaliteli yumurtaya işaret ediyordur belki.

Benim hamilelik belirtilerim genellikle bunlardır, ama bu belirtiler kesin hamilelik belirtisi de denmez. İnşallah rabbim gönlünüze göre verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…