Yardım lütfeeen...

100yuz

Yüksek Rütbeli :)))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
783
0
43
arkadaşlar benim sorunum sol göysümde10 gün önce ,göysümün alt kısımında ceviz genişliyi çapında kızarma,şişme,birde sertleşme var.
ve ben doktora gitmek istiyorum ama hangi bölüme gidiceyimi bilmiyorum:1no2:
ayrıca beni çok korkutuyor acaba birşeymi var diyorum...senağlama
bu konuda bilgisi olan varsa lütfen fikrini yazsın...:Saruboceq::Saruboceq:
herkese şimdiden teşekkürler:a015::a015:

geçmiş olsun canım kaç yaşındasın..belli bi yaştan önce memografi çektiremezsin büyük ihtimal ultrason çekerlerr..üzülmee inş kötü bişiy diildirr yanlış bilgi vermek istemiyorum ama genel cerraha görünebilirsinn

geçmiş olsun canım kaç yaşındasın..belli bi yaştan önce memografi çektiremezsin büyük ihtimal ultrason çekerlerr..üzülmee inş kötü bişiy diildirr yanlış bilgi vermek istemiyorum ama genel cerraha görünebilirsinn

duyarlılığın için çok teşekkürler canımyerimseniben
28 yaşındayım pazartesi gidicem doktora tam olarak hangi bölüme gidiceyimi bilmiyordum.
birde malum kadınların korkulu rüyası. günümüzün baş belası olan göyüs kanseri..
ondan çok korktum burda ailemden bir kaçı da diyor çiban da olabilir,çünkü çibanada benziyr ..
oooofff bilmiyorum ki biran evvel pazartesi olsada öyrensem nedir ne deyildir..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yaaa arkadaşlar yokmu bu konuda bilgisi olan hiçkimsesenağlama

senağlamasenağlamasenağlama

beni burada bu üzgün günümde yanlız'mı bırakıcaksınız:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kaç gün oldu bu topiyi açtım hiç mi kimsenin bir fikri yok bu konuda :kızgın::kızgın:

canim benim doktora gideceginden bahsettin gittinmi ins kötü bisey degildir eger sislik büyümüyorsa korkma elinle tuttugun zaman oynamioyrsa sabitse biraz durum farkli hemen doktora görün derim