Cilt Bakımı Ürünleri YARDIM: LR Zeitgard mı BRAUN Facespa mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kulup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
105
48
Merhaba arkadaşlar, siyah nokta ve gözeneklerim çok olduğu için evde de cilt bakımımı devam ettirebilmek adına yüz temizleyici fırça almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu bu iki marka arasında kaldım. Braun kalitesinden eminim, yıllarca Braun ürünleri kullandım çok uzun ömürlü oluyor, ayrıca Braun un bu ürününde epilatör, temizleyici fırça, krem uygulama aplikatörü (üçü bir arada) ve fiyat olarak 450-600 TL aralığında. Zeitgard'ı ise ilk kez duydum, sadece temizleme fırçası ve bir temizleyici kremi var 620 TL den başlıyor. İkisini de kullananlar yorum yapabilir mi ? Sanırım multifonksiyonel olduğu için aklım Braun'dan yana şimdilik.

10170867449906.jpg
LR-Zeitgard-1-Yuz-Temizleme-Cihazi-Hassas.jpg

BRAUN aldım, kullanmaya başlayacağım merak eden olursa yazarım

BRAUN aldım, kullanmaya başlayacağım merak eden olursa yazarım
Merhaba
Yüz epilasyon aletinden memnun musunuz ? İyi alıyor mu? Sivilce yapıyor mu? Çok kızarıjlık yapıyor mu?

epilasyon kısmını pek kullanmadım ben temizleme fırçası için almıştım. Fakat pek etkili bulmadım. Hijyen açısından da kıl fırçalı ürünlere göre silikon ürünlerin daha iyi olduğunu keşfettiğim için foreo tarzı silikon bir temizleyici almayı düşünüyorum.

Selam ben 1 haftadır Foreo kullanıyorum ama en uygununu aldım, şu pille çalışan. Diğerleri saçma pahalı.. Temizleme sonrası cildi acayip yumuşak yapıyor onu söyleyebilirim , en az 1 ay kullanmak lazım ki sonucu daha iyi anlaşılsın

Bir de vakumlu siyah nokta temizleme aleti aldım xiaomi inface ms7000.. Çoook dikkatli olmak lazım çünkü bildiğin morartıyor:KK43: Çok hızlı çekmek ve buhar sonrası yapmak gerekiyor , beni ona rağmen çok hafif morarttı..

Selam ben 1 haftadır Foreo kullanıyorum ama en uygununu aldım, şu pille çalışan. Diğerleri saçma pahalı.. Temizleme sonrası cildi acayip yumuşak yapıyor onu söyleyebilirim , en az 1 ay kullanmak lazım ki sonucu daha iyi anlaşılsın

Bir de vakumlu siyah nokta temizleme aleti aldım xiaomi inface ms7000.. Çoook dikkatli olmak lazım çünkü bildiğin morartıyor:KK43: Çok hızlı çekmek ve buhar sonrası yapmak gerekiyor , beni ona rağmen çok hafif morarttı..

PEki siyah noktalarınızı tamamen çekti mi? bu tarz aletlerin vakum gücünün yetersiz olduğu söyleniyordu benim siyah noktam çok malesef. morartcak kdar çekiyorsa da cildin zarar görme ihtmali çok yüksek :KK43: dikatli olun lütfen geri dönüşü olmayan zararlar olmasın

Ben Lr Zeitgard ürünü kullandım ve çok beğendim, memnun kaldım. Bütün bayanlara tavsiye ederim. Çok rahat ediyorsunuz. Gayette kullanışlı. Şuanda en uygun fiyat ...burada..

Son düzenleyen: Moderatör:
X