• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım-lazer yanığı

Canayhh

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
6
0
6
Nevşehir
Kızlar bugün lazer yaptırdım ve resmen yandım :( bacaklarımda aletin başlığının izi var.hemde bir sürü.iz kalır mı kaçıncı derece yanıktır bilmiyorum ama kırmızı renkte del koyu pembe gibi değişik t renk başta kırmızıydı.şikyet edeceğim ama olan oldu bu yanığın Hayati tehlikesi var mıdır ?doktora gittim ama bugün tatil olduğu için acil doktoruna gitmek zorunda kaldım.Lütfen yardım iz kalır mı eğer Hayati değilse,Allah korusun.

Kızlar bugün lazer yaptırdım ve resmen yandım :( bacaklarımda aletin başlığının izi var.hemde bir sürü.iz kalır mı kaçıncı derece yanıktır bilmiyorum ama kırmızı renkte del koyu pembe gibi değişik t renk başta kırmızıydı.şikyet edeceğim ama olan oldu bu yanığın Hayati tehlikesi var mıdır ?doktora gittim ama bugün tatil olduğu için acil doktoruna gitmek zorunda kaldım.Lütfen yardım iz kalır mı eğer Hayati değilse,Allah korusun.

hayati tehlikesi yok. sadece görüntü olarak sinir bozucu bi durum. doktora da gözükün tabiki. hatta yanık geçesiye kadar yapılacak tedavi masrafı olursa yaptırdığınız yere yıkın. kabul etmezlerse şikayetle tehdit edin

bepanten, hametan gibi kremler sürün geçer. benim de bir ay önce oldu. şu an eser yok.

Back